Een goed doel steunen met je kerstkaart

De traditie wil dat je tijdens de kerstperiode in je pen kruipt en kaartjes stuurt naar vrienden en familie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een leuke kaart zelf online te ontwerpen met een eigen foto en tekst. Makkelijk, mooi en snel resultaat. Maar nu kan het nog beter! Met je kerstwensen kan je meteen ook een goed doel steunen! Het principe is eenvoudig en bestaat al  jaren voor bedrijven, maar ook jij  kan nu privé je engagement tonen!

goed doel steunen kerstkaarten

Een goed doel steunen combineren met kerst

Hoe ga je te werk?

Een goed doel steunen met Tadaaz is helemaal niet moeilijk. In deze simpele stappen bestel je de mooiste kaarten & toon je je engagement:

  • Kies een leuke kaart uit het aanbod
  • Maak die helemaal naar je zin met eigen foto’s en tekst
  • Klik op bestellen
  • Steun Make-A-Wish, Artsen Zonder Grenzen of Kinderkankerfonds
  • Maak een verschil

Met Make-A-Wish, Artsen Zonder Grenzen en Kinderkankerfonds werkt Tadaaz trouw samen. Elke kaart uit het kerstaanbod kan je dan ook bestellen ten voordele van één van beide organisaties.

Artsen Zonder Grenzen helpt waar de nood het hoogst is

Artsen Zonder Grenzen is met maar liefst 32.000 medewerkers in meer dan 60 landen actief om mensen in nood te helpen. Ze bieden medische hulp bij natuurrampen, hulp in oorlogsgebieden…

 

goed doel steunen kerstkaarten artsen zonder grenzen

De ebola epidemie in West-Afrika, is één van de moeilijkste uitdagingen die zij op dit moment met man en macht aanpakken. Een heel harde en intensieve strijd. Medewerkers van Artsen Zonder Grenzen zetten alles op alles om levens te redden, in vaak heel moeilijke omstandigheden.

 

Maar ook in Syrië, Ethiopië, Gaza, Zuid-Soedan en overal waar dringende medische nood is, stuurt AZG gespecialiseerde teams ter plaatse. Daarvoor zijn middelen nodig . Als je hen kan steunen door een kerstkaart te sturen, dan is de stap toch snel gezet? Dit goed doel steunen brengt grote veranderingen voor vele mensen met zich mee.

Make-A-Wish tovert een glimlach bij zieke kinderen

Ook bij Make-A-Wish worden bergen verzet, zij het op een heel ander vlak!

 

goed doel steunen kerstkaarten Make-A-Wish

Een glimlach toveren op het gezicht van ongeneeslijk zieke kinderen, daar draait het om! Niet alle ‘wenskinderen’ zijn terminaal ziek, maar ze lijden wel aan een ziekte die hun leven bepaalt. Hun dromen waarmaken is het doel van Make-A-Wish! En dat kan echt van alles betekenen. Een ontmoeting met een idool, een sprookjesfeest, een vlucht in een helikopter… Alles is mogelijk! Een heel team van vrijwilligers organiseert zo’n droomwens van a tot z en vaak wordt ook beroep gedaan op vrienden, klasgenootjes en familie van het wenskind.

Om zoveel mogelijk wensen te vervullen, werkt Make-A-Wish samen met tal van sponsors. Maar ze rekenen ook op jou! Dit goed doel steunen kan je met de aankoop van je kerstkaarten, help ze de stap te kunnen zetten naar het waarmaken van een volgende droom!

Kinderkankerfonds zorgt voor levenskwaliteit tijdens de behandeling

Kinderkankerfonds zorgt voor kindjes met kanker en hun gezin. De genezingskans van kindjes met kanker wordt steeds hoger dankzij steeds betere behandelingsmethodes. Maar toch is er altijd een hele weg af te leggen. En die weg is zowel voor de kinderen als voor het hele gezin vaak erg moeilijk. Kinderkankerfonds geeft, aan die kinderen en hun gezinnen, de hulp die ze het meest nodig hebben. Dat kan financiële hulp zijn, maar ook psychologische hulp bij het omgaan met de onzekerheid en de pijn. Ze motiveren zo de kinderen, hun ouders en broertjes en zusjes om vol te houden in deze moeilijke periode.

 

goed doel steunen kerstkaarten KinderkankerfondsEr worden speelmomenten georganiseerd voor patiënten, ontmoetingsmomenten voor ouders, mogelijkheid om eens met  het gezin op vakantie te kunnen gaan tijdens de behandeling, opvang voor broers en zusjes van een ziek kindje, … Maar er wordt ook actief werk gemaakt van kankeronderzoek, zodat de behandelingen steeds succesvoller mogen zijn in de toekomst.

Alle hulp is welkom om Kinderkankerfonds de middelen te geven om die zorg ten volle te kunnen bieden waar het nodig is. Want jouw goede doelen kerstkaarten betekenen voor die mensen écht een verschil!

Een klein gebaar met grote betekenis

Ook voor jou is het slechts een klein gebaar, een goed doel sturen met de keuze van je kerstkaart. Want uiteindelijk draait het daar toch om in de kerstperiode…  Je warmste wensen versturen en mensen helpen die het echt nodig hebben!

Standaard afbeelding
Els Vanhooren

Als mama van een prille tiener en een zoontje van 3 jaar, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things'! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend mee bezig voor Tadaaz. Het overbrengen van emoties is wat ons drijft. Bij Tadaaz geloven we in de magie van unieke momenten… Creative cards for happy moments! En ik ben blij dat dat net mijn job is!

Artikelen: 181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.