Steun met je kerstkaarten een goed doel: Make-A-Wish ®

Tijdens de kerstperiode warmen we ons niet alleen aan het haardvuur, maar ook aan de hechte band met gezin, familie en vrienden. En aan tradities, natuurlijk. Want kerstkaarten versturen hoort er ook bij in deze tijd van het jaar, en daarnaast is de kerstperiode de ideale gelegenheid om een goed doel te steunen. Bij Tadaaz kun je beide combineren, want ook dit jaar leveren wij graag een bijdrage aan Make-A-Wish ®.

Droomdag voor een ziek kind

make-a-wish tadaaz kersktaarten goed doelOngeneeslijk zieke kinderen de dag van hun leven bezorgen door hun grote wensdroom in vervulling te laten gaan: dat is de missie van Make-A-Wish ®, de vrijwilligersorganisatie die sinds de oprichting in 1990 al meer dan 1.500 zieke kinderen de dag van hun dromen bezorgde. Hun idool ontmoeten? Een dag lang brandweerman zijn of rondlopen in een prachtige prinsessenjurk? Make-A-Wish ® maakt het mogelijk. Maar niet zonder de steun van tientallen vrijwilligers en financiële bijdragen van geëngageerde sympathisanten.

 

Zo maakte Tadaaz de wensdroom van de kleine Marcel mee mogelijk en kon hij afgelopen zomer een speciaal voor hem gebouwd buitenspeelterrein ontdekken in de tuin. “Een aangename en onvergetelijke verrassing”, aldus mama Nancy.

De wensdroom van Marcel

“Marcel is een echt buitenspeelkind”, vertelt Nancy. “Geef hem zijn fiets, enkele speelkameraadjes, de zon, en hij vertrekt op avontuur. We waren het er dus snel over eens dat Marcels wens zich ook in die buitensfeer zou afspelen”. ‘We’, dat waren in dit geval Marcel zelf, zijn ouders en het wensteam van Make-A-Wish ®. Zij gaan bij de ouders en het wenskind langs voor een uitgebreid gesprek over hobby’s, idolen, eetvoorkeuren, en andere interesses die tot een specifieke wensdroom kunnen leiden. Op basis van die informatie wordt vervolgens een dag in elkaar gestoken.

 

Nancy: “Het was een prachtige dag. Onze drie kinderen gingen samen op ontdekkingstocht in hun gloednieuwe buitenspeeltuig en Marcel genoot er met volle teugen van. Wij overigens ook, want het doet deugd om eventjes alle ziekenhuiszorgen te vergeten op een dag als deze.”

 

make-a-wish tadaaz kersktaarten voor het goede doel


make-a-wish tadaaz kersktaarten goede doelen


make-a-wish tadaaz kersktaarten goede doel

Met je kerstkaarten Make-A-Wish ® steunen

Make-A-Wish ® kan het verschil maken in het leven van een ziek kind. Daarom schenkt Tadaaz ook dit jaar weer een bedrag aan het goede doel. Wil je Make-A-Wish ® steunen? Bestel dan kerstkaarten bij Tadaaz en kies om 10 cent per kaart te doneren aan het goede doel, hierdoor bezorg je een kind de dag van zijn of haar leven.

 

Zo doe je het:

  • kies en ontwerp je kerstkaart
  • klik op bestellen
  • maak je keuze welk goed doel je wilt steunen
  • 10 cent per bestelde kaart gaat naar het door jou gekozen goede doel
  • maak zelf het verschil

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 121

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *