Een gepersonaliseerde uitnodiging voor je 65ste verjaardag

Staat je vijfenzestigste verjaardag binnenkort voor de deur? Dat verdient een feestje! Want als je straks vijfenzestig bent, begin je een hele nieuwe levensfase. Vaarwel, ‘9 to 5’! Hallo, pensioen! Nog even aftellen en je hebt zeeën van tijd voor al je hobby’s, verre reizen en al die andere leuke dingen die je al zo lang wilt doen.

 

Ben je al volop bezig aan het to-dolijstje voor je knalfeest? Of vier je je vijfenzestigste verjaardagsfeest liever met een intiem etentje voor je familie en dichte vriendenkring? In elk geval verdient deze mijlpaal in je leven een feest met een speciale uitnodiging die helemaal bij je past. We helpen je graag op weg!

 

uitnodiging 65 jaar verjaardag

Themafeest gepland voor je 65ste verjaardag? Ga voor retro of disco!

Als tiener van de jaren 60 en twintiger van de jaren 70 weet jij ongetwijfeld wat de ingrediënten voor een geslaagd feestje zijn. Waarom zou je je gasten en jezelf dan ook niet gewoon trakteren op een reis door de tijd met een verjaardagsfeest in retro- en/of discostijl? Nodig je gasten uit voor je swingende party met een ‘groovy’ uitnodiging in de vorm van een vinylplaat of ontdek nog meer verjaardagsuitnodigingen in retrostijl. Vergeet de sixties of seventies dresscode er natuurlijk niet op te vermelden!

 

65ste verjaardag uitnodiging gepersonaliseerd

Uitnodigingen voor de verjaardag van een levensgenieter

uitnodiging 65ste verjaardagHad je je vrienden en familie liever uitgenodigd voor een bourgondische avond of een gezellig cocktailuurtje om je 65ste verjaardag te vieren? Ook daar bestaan de perfecte uitnodigingen voor! Wat had je gedacht van een uitnodiging in de vorm van een fles of een fleslabel – zo geef je je gasten al meteen een cadeautip – of een frivole cocktailkaart met reis-door-de-tijd-effect?

Je verjaardagsuitnodiging personaliseren

Alle uitnodigingen in onze webwinkel kun je in een handomdraai – of toch met enkele muisklikken – helemaal personaliseren! Klik op ‘Maak je kaart’ en de Editor en3D-viewer opent. Klik op de foto’s, namen, data en woorden die je wil aanpassen, en pas alles volledig aan naar wens. Tevreden over het resultaat? Klik op ‘Bestellen’ en de gepersonaliseerde uitnodigingen voor je vijfenzestigste verjaardagsfeest vallen straks gewoon in je brievenbus!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *