Leuke nieuwjaarswensen: zo begin je eraan

De feestdagen staan weer voor de deur. Vind jij het ook zo moeilijk om elk jaar opnieuw origineel uit de hoek te komen met je kerst- en nieuwjaarswensen? En begin je er ook steevast veel te laat over na te denken? 

Geen nood, want dit jaar helpen wij je op weg. Laat je inspireren door de allernieuwste trends en de leukste invalshoeken, zodat jouw leuke nieuwjaarswensen dit eindejaar écht opvallen op je kerstkaartjes!

Zeg het met een quote

Wie zegt dat je per se zelf iets moet bedenken om op je nieuwjaarskaarten te schrijven? Quotes – al dan niet van bekende mensen – gebruiken als nieuwjaarswensen is dé trend van dit jaar. Zie ook de ‘inspirational quotes’ die mensen regelmatig posten op de sociale media. Dit zijn er alvast enkele mooie voor op je kerst- of nieuwjaarskaarten:

 • Do more of what makes you happy.
 • The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. (Eleanor Roosevelt)
 • Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one. (Brad Paisley)
 • How do you change the world? One random act of kindness at a time. (Morgan Freeman)
 • It’s never too late for a new beginning in your life. (Joyce Meyers)
 • A day without laughter is a day wasted. (Charlie Chaplin)

Zeg het met een gedicht

Een gedicht werkt altijd op een kerstkaartje. En ook hier geldt: zelf verzinnen mag, maar het hoeft niet. De nieuwjaarswensen teksten moeten helemaal niet zelfgeschreven zijn om super persoonlijk over te komen. Deze kant-en-klare nieuwjaarswensen staan ook heel mooi op je nieuwjaarskaarten.

 • Merry Christmas! Isn’t it fun To say “Merry Christmas” To everyone?
 • One little star on the top of the tree, Two little presents underneath for me, Three silver ropes twisted around the tree, Four colored lights shining prettily, Five shining balls flowing silvery. Oh, what a sight for us to see!
 • I took a lick of the Christmas stick And oh it tasted yummy! It used to be on the Christmas tree, but now it’s in my tummy

Gepersonaliseerde nieuwjaarswensen

Ga op zoek naar je favoriete gedicht of quote en voeg er jullie eigen twist aan toe! Een voorbeeldje:

‘My wishes for you: a great start for January, Love for February, peace for March, no worries for April, fun for May, joy for June to November and happiness for December. Have a lucky and wonderful year!’

Nederlandstalige nieuwjaarswensen

Op het internet vind je natuurlijk vooral Engelstalige inspiratie voor je nieuwjaarswensen. Wil je je wensen liever in het Nederlands overbrengen? Kies dan een nieuwjaarswens uit deze toppers:

 • Een witte kerst als in een droom, met tientallen lichtjes in een boom, kerstballen blinken, kerstklokken klinken, de gezelligste tijd van het jaar, met heel de familie bij elkaar, prettig kerst en gelukkig Nieuwjaar!
 • 1 kusje hier, 1 kusje daar, we wensen nu elkaar een gelukkig Nieuwjaar!
 • Het nieuwe jaar is bijna voorbij, het ging weer veel te vlug voor mij! Het leven is alweer verjaard, dat vier ik met een stukje taart.
 • Lichtpuntjes, soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn
 • Laat het een jaar zijn vol gezondheid en vreugde, zonder pijn of verdriet, zodat je het hele jaar geniet!

Nieuwjaarskaarten met de kids

Ook je kinderen maken een groot deel uit van je nieuwjaarskaarten. Misschien is het zelfs je eerst kerstkaart met een baby’tje op schoot. Dan mag een mooie familiefoto zeker niet ontbreken op je nieuwjaarskaarten. Ook kun je de kinderen betrekken in je nieuwjaarswensen. Hier enkele leuke nieuwjaarswensen voor met de kids.

 • Sluit je ogen, doe een wens, alvast even wegdromen over wat er in het nieuwe jaar gaat komen.
 • Je moet het zelf nog ontdekken, maar ik heb het al gezien, je bent zo welkom in 2019 en ook de liefste bovendien.
 • Ik droom jou de mooiste dromen toe, maar kleintje droom maar fijn, ik droom jou een mooie wereld waarin jij alles wat je wilt kunt zijn.
 • New year and new beginnings

Ready-made nieuwjaarswensen

Ben je écht (te) laat met je nieuwjaarskaarten dit jaar, en ontbreekt het je volledig aan inspiratie? Geen probleem, want ook dán is er nog een uitweg. Zoek online leuke nieuwjaarskaarten uit waarop je nieuwjaarswensen en zelfs afbeelding of foto al voorzien zijn. Misschien nét iets minder origineel, maar wel snel én sfeervol. 

Wij wensen jullie alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar. De beste wensen!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *