Peter en Jitske Van de Veire delen hun kerstwensen!

Om deze kerst extra uitbundig te vieren ontwierpen we samen met Peter en Jitske Van de Veire vijf olijke en vrolijke kerstkaarten. Van rondfladderende kalkoenen tot verliefde kerstmannetjes… Plezanter wordt het niet! 

 

Vader en dochter Van de Veire

 

Wie kent er Peter en Jitske Van de Veire nu niet? Als je niet elke ochtend met hem wakker wordt tijdens zijn ochtendshow op MNM, dan heb je hem waarschijnlijk wel als presentator op het Eurovisiesongfestival of in de MIA’s gespot. 

 

Zijn dochter Jitske raast hem achterna in het medialandschap en gebruikt haar krachten om op te komen voor iedereen die een beetje ‘anders’ is dan de standaard. Iedereen hoort erbij, met een vetrolletje meer of minder en ongeacht huidskleur of geaardheid. 

 

We stelden hen de vraag: “Als je één wens kan doen uitkomen, welke zou het zijn?” Dit zijn hun diepste kerstwensen:

 

Peter Van de Veire

Een jaar verlof voor iedereen. Om ’s goed na te denken. En een kaartje te schrijven naar iedereen en te vertellen dat de wereld nog zo’n slechte plek niet is.

Jitske Van De Veire

Dat iedereen een beetje zelfliefde toegestuurd krijgt in een pakje en zo 2020 kan starten met een zorg minder. EN WERELDVREDE VOOR IEDEREEN, DAT OOK! 

 


Vertel een verhaal met je kerstkaartje

Dit jaar geen doorsnee, onopvallende kerstwensen. Stiekem zullen je kerstkaartjes de nieuwjaarsbrieven van de kleintjes in je familie overtreffen.

 

Achter elk ontwerp van Peter en Jitske zit een verhaal: XL engeltjes vliegen net zo hoog als XS engeltjes en het maakt niet uit of je van kerstmannetjes, kerstvrouwtjes of kerstelfjes houdt. De boodschap is duidelijk, je bent wie je bent, en daar mag je trots op zijn! 

 

Hoe mooi is het om net die boodschap te delen met iedereen rond je tijdens de feestdagen? Maak je hart even warm als de chocolademelk op de kerstmarkt en hou het ijs voor de schaatspistes.

 

Bovendien kan je het extra persoonlijk maken door je eigen foto en tekst aan je kerstkaart toe te voegen. Deel je gepersonaliseerde kerstkaartjes op sociale media met #wensenvandeveire en @tadaaz_be om je persoonlijke kerstboodschap te verspreiden.

Peter en Jitske live in je huiskamer

 

Het wordt nog beter! Wie geen inspiratie heeft voor originele kerstwensen, kan de creativiteit van Peter en Jitske loslaten op zijn of haar kerstkaartjes tijdens een livestream op onze facebookpagina

 

Op 09/12 om 19h halen Peter en Jitske het onderste uit de kan om jou te helpen met niet-alledaagse kerstspreuken. Heb je een specifieke vraag? Wil je iets schrijven in de naam van je huisdier? Wil je je vrienden en familie luidop laten lachen? Heb jij naast een kerstwens ook nog een ander leuk nieuwtje te melden op je kerstkaartje? Stel hier dan snel je vraag en wie weet krijg jij persoonlijke tips van Peter en Jitske tijdens de livestream! 

 

De kaartjes op een rijtje

Kerstkoppelmannetjes

“Kerst zal gezellig zijn of zal niet zijn. Maar wist je dat de Kerstman soms een Kerstvrouwtje en soms een Kerstmannetje bemint? Voor verliefde kerstmannen en –vrouwen een ideale wenskaart.”

ANGEXXXLS

“Keep Your Body Positive! Kerstengeltjes zijn harde werkers maar weten: “Work Hard, Eat Hard!” Dus dat ze zonder schroom hun positief lijf tonen op deze kerstkaart, is geen verrassing. De zwaartekracht: daar lachen ze mee. Omdat hun kerstige liefde brandt op hun lippen én in hun hart. Hartelijke wensen. Je kan ze niet beter geven dan met deze wonderlijke kaart.”

MERRY CATMAS 

“It’s snowing cats and dogs. Voorlopig alleen onder jouw kerstboom. Vrolijk blafmis of gelukkige nieuwkat? Het kan met deze beestige kaarten. Vul het kader met jouw feestelijk huisdier en fleur Grumpy Cat haar dag op.”

KERSTBOX

“Tuurlijk heb jij andere wensen dan die wensen die je familie of je vrienden je wensen. Ben je nog mee qua wensen? Daarom stuur je je fotokubus met je meest persoonlijke wensen voor alle lieve mensen. Persoonlijker en interactiever wordt het niet meer.”

  A COPY PASTE CHRISTMAS / WHEN WILL YOU BE FRAM(E)OUS? 

“Wat trek je aan? Waar ga je in shinen? Kies je beter hier een lollige das of daar een lachend kerstkakske? Jitske en Peter hebben voor jou al het werk gedaan. Sier je foto met het juiste kerstaccent en word de ster op je eigen shoot.”

Framing! Maar dan letterlijk. Jouw foto in een uniek kader; een écht kerstframe. Omdat jij, je gezin of je hele vriendengroep een vrolijke omlijsting verdienen. Om het met Peter en Jitske te zeggen: “Kader en Dochter”. Maar dan vooral met jouw foto…”

 

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *