Verwen je gasten met deze originele communiebedankjes!

De eerste en plechtige communie zijn bijzondere gebeurtenissen in het leven van een kind. De communie moet een dag zijn waarop je kids later met veel plezier kunnen terugblikken. Alles moet dus piekfijn in orde zijn voor de grote dag. Om het feest af te sluiten geef je een origineel communiebedankje aan je genodigden. Ontdek de mogelijkheden hier!

Ga zelf aan de slag als een echte professional

Wil je een onvergetelijk communiefeest organiseren? Dan moet je eerst en vooral uitnodigingen voorzien. Zorg voor een thema, want zo zet je de persoonlijkheid van je zoon of dochter in de verf. Houdt je dochter van fotografie of is je zoon gek op muziek? Zorg dan dat hun hobby in de uitnodigingen naar voren komt. Stem alles op elkaar af: zowel de communiekaartjes als de geschenkjes achteraf.

 

IMG_8266

Zelfgemaakte bedankjes: laat de creatieveling in jezelf los

Genodigden houden van kleine attenties. Zeker als het zelfgemaakte bedankjes zijn. Ben je een echte keukenprins(es)? Koop dan enkele potjes en vul ze met zelfgemaakte confituur. Kleef er een communiefoto op van je kind. Voor de neefjes en nichtjes is zo’n potje confituur minder geschikt. Bak voor hen enkele cupcakes en versier ze. Ze zullen er ongetwijfeld van smullen!

 

Voor meter en peter mag het wat meer zijn. Maak voor hen een fotoalbum met alle communiefoto’s van hun kleindochter of -zoon, waarnaar ze nadien met veel plezier kunnen terugkijken.

Originele communiebedankjes personaliseren

Vrijwel iedereen is gek op snoepjes. Laat daarom enkele snoepwikkelzakjes met bijpassende foto maken. Ook in een blikken doosje of kubusdoosje kun je snoepjes verpakken. Kies een doosje in de favoriete kleur van je communicant en voeg een leuke foto toe voor een extra mooi resultaat.

Maar niet enkel snoepjes zijn populair! Een ander leuk souvenir aan deze prachtige dag kan bijvoorbeeld ook een notablokje zijn met de foto van de communicant! Je kiest je favoriet design en werkt het helemaal persoonlijk af.

Echte creatievelingen kunnen kiezen voor een origineel communiebedankje zoals een memospel met enkele gepersonaliseerde foto’s van je kind.

 

een leuk bedankje

Ben je niet zo’n handige harry? Bestel dan een van deze originele communiebedankjes online!

 

 

Communie inspiratie voor hun mooiste dag met Tadaaz!

Geef hier jouw mening