Verwen je gasten met deze originele communiebedankjes!

De eerste communie en plechtige communie zijn bijzondere gebeurtenissen in het leven van een kind. De communie moet een dag zijn waarop je kids later met veel plezier kunnen terugblikken. Alles moet dus piekfijn in orde zijn voor de grote dag. Originele communiebedankjes en bedankkaartjes kunnen daarbij niet ontbreken!

Om het feest af te sluiten geef je een originele communie bedankjes aan je genodigden. Hen niet met lege handen naar huis sturen, daarmee zal je scoren! Verras hen met een leuk bedankje. Hiermee denken ze nog vaak terug aan die prachtige dag! Ontdek de mogelijkheden hier.

communiebedankjes

Ga zelf aan de slag als een echte professional

Wil je een onvergetelijk communie- of lentefeest organiseren? Dan moet je eerst en vooral uitnodigingen voorzien. Zorg voor een thema, want zo zet je de persoonlijkheid van je zoon of dochter in de verf. 

Houdt je dochter van fotografie of is je zoon gek op muziek? Zorg dan dat hun hobby in de uitnodigingen naar voren komt. Stem alles op elkaar af: zowel de communiekaartjes als de geschenkjes achteraf.

Communiekaartjes jongens

Er zitten ontzettend veel leuke thema’s in de communie- en lentefeestcollectie. Op zoek naar je perfect match? Wat dacht je van een communie- of lentefeest in jungle thema. Tijgers veroveren je uitnodigingen, bedankkaartjes en de decoratie van je feestzaal. 

Er zijn ook andere leuke thema’s voor jongens zoals voetbal, dinosaurus, blauwe aquarel of een smartphone uitnodiging! 

Communiekaartjes meisjes

Ook voor meisjes zijn er super coole thema’s! Flamingo’s en pelikanen kleuren je uitnodigingen vol roze en groen met een bohemian sfeertje. Ook prachtige designs met goudfolie zitten ruim in het aanbod. Misschien ben je wel fan van regenbogen? 

Kleurrijke uitnodigingen met blauw en roze en leuke regenbogen zorgen voor een prachtig resultaat. Tover bij iedereen een smile op hun gezicht met een prachtige, feestelijke uitnodiging.

 Zelfgemaakte bedankjes communie: laat de creatieveling in jezelf los

Genodigden houden van kleine attenties. Zeker als het zelfgemaakte bedankjes zijn. Ben je een echte keukenprins(es)? Koop dan enkele potjes en vul ze met zelfgemaakte confituur. 

Kleef er een communiefoto op van je kind. Voor de neefjes en nichtjes is zo’n potje confituur minder geschikt. Bak voor hen enkele cupcakes en versier ze. Ze zullen er ongetwijfeld van smullen!

Cadeau voor meter en peter

Voor meter en peter mag het wat meer zijn. Maak voor hen een fotocadeau met communiefoto’s van hun metekind of petekind, waarnaar ze nadien met veel plezier kunnen terugkijken. Een originele wijnkist met foto’s of een mok of dienblad dat je zelf gepersonaliseerd hebt? Van zo’n cadeau kunnen ze nog jarenlang genieten!

Nog niet overtuigd? Ook leuke mokken met foto, gepersonaliseerde koekjestrommels of onderzetters voor glazen behoren tot de mogelijkheden. Misschien ben je meer fan van een fotopaneel dat voor eeuwig mooi blijft? 

Verras je meter en peter met zo’n onvergetelijk cadeau. Zo kunnen jullie nog lang samen terugblikken op dat prachtige feest.

Originele communiebedankjes personaliseren

Snoepzakjes en kubusdoosjes

Vrijwel iedereen is gek op snoepjes. Laat daarom enkele snoepwikkelzakjes met bijpassende foto maken. Ook in een blikken doosje of kubusdoosje kun je snoepjes verpakken. Kies een doosje in de favoriete kleur van je communicant. 

Dan hoef je enkel nog eigen teksten en foto’s toe te voegen voor een persoonlijk resultaat! Vul de doosjes en zakjes met heerlijke snoepjes of een originele attentie. Zoals bijvoorbeeld een theelichtje of bloemblaadjes.

Maar niet enkel snoepjes zijn populair! Een ander leuk souvenir aan deze prachtige dag kan bijvoorbeeld ook een notablokje zijn met de foto van de communicant! Je kiest je favoriet design en werkt het helemaal persoonlijk af. 

Zeeppompjes en een bellenblaas

Ook met zeeppompjes en een bellenbaas met bijpassende stickers die bij deze leuke producten horen, zorg je voor een origineel communiebedankje. Ook een gepersonaliseerd doosje met kleurpotloodjes is erg origineel. Hiermee kunnen alle kinderen bovendien al aan de slag op de dag van het communie- of lentefeest van je zoon of dochter. Handig toch?

Echte creatievelingen kunnen kiezen voor een origineel communiebedankje zoals een memospel met enkele gepersonaliseerde foto’s van je kind. Ben je niet zo’n handige harry? Bestel dan een van deze originele communiebedankjes online!

originele communiebedankjes

originele communiebedankjes

originele communiebedankjes

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *