Gratis kleurplaten downloaden voor je kids

Het kunnen wel eens lange dagen zijn om je kids te blijven entertainen tijdens deze coronacrisis. Gelukkig is het mooi weer en kunnen ze misschien nog buiten in de tuin spelen, maar het Belgische weer kennende, kan daar even snel weer een eind aan komen. Wat kunnen we dan nog allemaal doen om onze kinderen bezig te houden? Gratis kleurplaten to the rescue!

 

gratis kleurplaten

 

Download gratis kleurplaten in thema Pasen

In dit artikel gaven we jullie al enkele tips rond leuke activiteiten als je thuis bent met de kinderen. Het thema Pasen kwam hier ook al aan bod. Het zal dan misschien wel anders lopen dan gepland, toch is het fijn om met de kinderen rond dit thema te werken. 

 

En daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang bovenstaande en 3 andere gratis kleurplaten in het thema Pasen! Vier fantastische ontwerpen waarmee jullie kleine helden aan de slag kunnen. Veel kleurplezier!

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 164

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *