Oma en opa verrassen in tijden van corona: ideetjes

Oma en opa verrassen in tijden van corona… Coro… Eigenlijk moeten we het woord zelfs niet meer uitspreken, iedereen weet waarover het gaat. Deze quarantaine heeft enkele voordelen, maar voor de meesten onder ons valt het erg zwaar om de mensen die we graag zien niet eens goed te kunnen vastpakken. 

Al heel snel werd het afgeraden om jongeren en ouderen met elkaar in contact te brengen. Vanaf 10 mei mogen kleinkinderen echter terug op kort bezoek bij grootouders thuis. Op twee voorwaarden weliswaar, dat de social distancing wordt gerespecteerd en oma en opa tot de 4 personen in jouw bubbel behoren.

Nochtans is er voor kinderen maar weinig dat zoveel troost biedt als een dikke knuffel van die lieve oma’s en opa’s, net zoals grootouders energie putten uit een lekker plakkerige kus van hun kleine sloebers… 

Maar hé, Tadaaz to the rescue! Wij hebben dé oplossing om jullie oma en opa een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Laat ze weten dat je aan hen denkt met een prachtig fotocadeau dat je kan afgeven tijdens een korte bezoekje of afzetten aan hun voordeur of het woonzorgcentrum. Deze cadeaus kan je helemaal personaliseren met jullie mooiste foto’s en liefste tekstjes:

Een koekjestrommel gevuld met liefde

Oma’s en opa’s houden ervan om hun kleinkinderen te verwennen. Met eindeloos veel geduld en interesse luisteren ze naar elk detail van je dagelijkse avonturen. Dat mag nu zeker eens omgekeerd zijn. Nu kunnen jullie oma en opa verrassen in tijden van corona! Grote kans dat ze bijna altijd ook een tussendoortje voorzien hebben: ‘Kom, eet nog een koekje, hier.’ Voilà! Bij deze hun nieuwe favoriete koekjestrommel!

koekjesdoos

Zet de kids aan het werk om jullie koekjestrommel te vullen. Dat zijn twee vliegen in een klap! Laat ze een mooie tekening maken voor oma en opa of geef ze de opdracht om een heleboel lieve briefjes te schrijven voor elke dag waarop jullie gescheiden zijn. Je kan de doos ook vullen met lekkers, maar voor de hygiëne beter niet met zelfgebakken koekjes.

Een mok voor een bakkie troost

Dit is exact wat men bedoelt met een ‘bakkie troost’. Misschien kunnen jullie een dagelijks moment afspreken om even te bellen? Als ze dan terwijl een koffietje slurpen uit deze mooie mok, lijken jullie toch iets dichterbij.

Uiteraard kan je de mok ook vullen met een heerlijke chocoladestick of vergezellen van je oma of opa’s favoriete thee. Deze mok komt trouwens aan in een wit kartonnen doosje. Laat de creativiteit van je kids er helemaal op los met stiften, verf of potloden. Zo wordt de verpakking een waar kunstwerkje!

Zeeppompjes tegen corona

Het kan niet genoeg gezegd worden: was je handen zoveel mogelijk tegen het coronavirus! Met dit zeeppompje wordt dat een plezier! Vul het met milde en verzorgende handzeep, want door dat vele wassen, kan je wel eens droge handen krijgen. 

Met dat in gedachten kan je ook een tweede zeeppompje voorzien met voedende handlotion. Die kan je vaak in de supermarkt vinden en ook in veel drogisterijen blijven online bestellingen mogelijk. 

Prachtige fotohouder

Wees maar zeker dat een fotohouder met jullie allermooiste foto’s een speciaal plekje krijgt in het huis van je grootouders. Zo hebben ze altijd het gevoel dat jullie bij hen zijn! 

Heb je het moeilijk om de juiste foto’s te selecteren? Het is altijd beter om foto’s van hoge kwaliteit te gebruiken. Foto’s die getrokken zijn met een fototoestel zijn meestal toch een pak kwalitatiever dan foto’s die op de smartphone getrokken zijn. Natuurlijk kan je ook je fototoestel bovenhalen en nieuwe foto’s nemen, speciaal voor dit fotopaneel. Op Pinterest doe je hopen inspiratie op!

Onderzetters om met volle teugen van te genieten

Nog leuke gepersonaliseerde cadeaus zijn deze toffe onderzetters. Ze worden per zes geleverd in een gepersonaliseerd kartonnen doosje, dus je hebt meer dan genoeg plaats voor al je favoriete kiekjes! Deze onderzetters met jullie favoriete foto’s en lieve tekstjes maken een fris pintje of een lekkere cola des te smakelijker. Op de gezondheid, santé!

Ook al is het nu even moeilijk, we moeten met volle teugen blijven genieten van het leven, dag per dag! Als 100% Belgisch familiebedrijf blijft Tadaaz voor je klaar staan!

Hebben jullie nog leuke ideeën om ouderen in de watten te leggen in tijden van corona? Laat het ons zeker weten in de reacties!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *