Is het nu Tadas, Tadaas, Tadaz of Tadaaz ?

 DREAMBABY

Leuke naam vinden wij van Tadaaz ! Yes, Tadaaz is de enige juist gespelde naam die ertussen staat ! De verwarring met de woordjes Tadas, Tadaas en Tadaz is natuurlijk snel gemaakt. Wij leggen je graag even uit hoe de vork in de steel zit.logo tadaaz

 

Tadaaz, Cards for Happy Moments om precies te zijn.  Want bij ons vind je de leukste kaarten voor alle mijlpalen in je leven zoals geboorte, communie en huwelijk. Uiteraard worden andere feestjes als verjaardagen en Kerst niet overgeslagen. Naast de kaarten vind je ook de bijbehorende bedankjes en leuke feestartikelen zoals stickers en feesthoedjes.

Hoe komt een webshop voor kaartjes aan zo’n naam?

Niet zo moeilijk eigenlijk.. Wij gingen op zoek naar een woord waarmee je jezelf op een vrolijke manier kunt presenteren. Tenslotte wilden we als nieuwe webshop op de markt graag wat aandacht trekken. De naam Tadaaz kennen we eigenlijk allemaal al vanaf de kleuterschool. Herinner-je-je-deze-nog : Tadaaaaa, hier ben ik ?!

En dat is nu precies wat wij wilden zeggen. We maakten er een leuk, eigen woord van met bijpassend logo en Tadaaz was geboren. Champagne en muziek, want dat mocht gevierd worden! Inmiddels zijn we aan ons derde jaar bezig, met succes !  En we blijven het assortiment steeds uitbreiden, dus hou ons zeker in de gaten.

Tenslotte …

willen we je zeker nog even doorgeven dat we sowieso luisteren! Het maakt niet uit of je ons  Tadaas, Tadas, Taddas, Tadaz of Tadaaz noemt. Aarzel bij vragen of opmerkingen dan ook niet om ons te benaderen! We zijn je graag van dienst zodat je jouw ‘Happy Moment’ op de perfecte manier kunt aankondigen!

 

Verzameling

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 179

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *