Vier toptrends: met deze leuke geboortekaartjes zit je goed!

Leuke geboortekaartjes zijn van alle tijden en lijken vaak ook tijdloos. Maar één blik op je eigen geboortekaartje volstaat misschien om te beseffen dat smaken veranderen. Zelfs de klassiekers van vandaag zijn toch net niet die van tien jaar geleden. We zetten even de trends van dit moment op een rijtje.

 

leuke geboortekaartjes

1. Leuke geboortekaartjes kunnen ook lief zijn

Is ‘eenvoud siert’ jouw motto? Ons lieve silhouetkaartje is hét bewijs dat je groot gelijk hebt. Doe je vrienden en familieleden helemaal wegsmelten door zijn snoeproze kleurtje. De karteling herinnert bovendien aan petit beurre-koekjes. Om in te bijten, net als jouw baby! Bij dit romantische kaartje passen natuurlijk al even schattige accessoires. Zo maakt een bijbehorend blikken doosje voor snoep of doopsuiker het geheel helemaal af.

leuk geboortekaartje unieke vorm2. Een unieke vorm voor jullie unieke uk

Jullie baby is uniek. Waarom dan kiezen voor een geboortekaartje met standaardafmetingen? Aardbeien, uiltjes, cupcakes, robotjes, poezen … Je kaartje kan de gekste vormen aannemen. In de wolken met jullie baby? Laat het de hele wereld weten met deze originele wolkkaart. Dankzij het limoengroene lintje is jullie kaart bovendien niet veroordeeld tot de ijskastdeur – deze vrolijke wolk kan zowat overal opgehangen worden!

 

Eco vosjes assortiment

 

3. Eco is ‘in’!

Ecologische geboortekaartjes zijn een opmerkelijk alternatief voor ouders die de natuur een warm hart toedragen. De tijd dat eco synoniem was voor geitenwollensokken op gammele fietsen is gelukkig voorbij. Ons ecokaartje met een snoezige vos heeft met die clichés weinig te maken en is vooral bijzonder hip! Voeg er voor de volledigheid bijpassende doopsuiker aan toe met een leuke naamsticker.

leuk geboortekaartje

4. Creatieve concepten om lang van te genieten

Dankzij deze laatste trend kunnen de ontvangers van jouw geboortekaartje hun hele huis versieren. Een geboorte aankondigen kan namelijk toch perfect op een vlaggenlijn? Met dit geboortekaartje is de komst van jullie kleintje sowieso een feest!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *