De leukste webshops voor een origineel verjaardagsfeestje

Of je nu op zoek bent naar een origineel geschenkje voor een verjaardagsfeestje, of je wil zelf een leuk feestje organiseren, bij volgende webshops ben je aan het juiste adres om te scoren qua originaliteit! Beide shops hebben trouwens een leuk extraatje voor onze Tadaaz-fans in petto!

Zoektocht naar een origineel geschenkje voor een verjaardagsfeestje

Zoon- of dochterlief komt dolblij thuis met een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje! Altijd een leuk vooruitzicht voor hen, maar voor mama begint het organiseren van brengen en afhalen. Tegelijk begint ook de zoektocht naar en leuk geschenkje. Je wil een mooi, leerrijk, duurzaam en liefst ook origineel cadeautje meegeven met je oogappel, zodat het vriendje in kwestie blij verrast is.

foto Piece of Make
foto Piece of Make

Een rondje langs de speelgoedwinkels is vaak moeilijk in te plannen tussen werk en gezinsleven door. En al helemaal niet aan te raden met eigen kinderen mee, want dan hoor je van het begin tot einde vast ‘mag ik dit’, ‘mag ik dat’? En is er veel kans dat je met een niet bijster origineel cadeautje vertrekt omdat de tijd op is…

 

Op zo’n momenten is online shoppen een zegen! Heerlijk vanuit je luie zetel op zoek gaan naar dat uniek geschenkje… Wat een zalige luxe! Voor originele geschenkjes voor een verjaardagsfeestje moet je zeker even bij Fairplace een kijkje nemen! Wij zijn dol op deze webshop vol duurzaam en maf speelgoed. Je vindt er zo van die leuke spulletjes die je niet in elke winkel vindt.

De Woodrocker is een megaleuk ideetje! Het is een houten gitaar waarmee kinderen luchtgitaar kunnen spelen, maar er is meer: je kunt een smartphone op de gitaar bevestigen en met een (gratis) app snaren toveren op de gitaar zodat je écht kan gitaarspelen. Bovendien staan al enkele gitaar-intro’s geprogrammeerd. Ambiance verzekerd op het verjaardagsfeestje!

Zelf een verjaardagsfeestje organiseren

Ben je zelf de organiserende partij? Dan is het altijd een huzarenstukje om een originele activiteit te bedenken voor het verjaardagsfeestje. Vrij spel is leuk, maar zorg zeker altijd voor een ‘georganiseerde activiteit’. Dat geeft wat structuur aan de middag en zorgt voor leuke herinneringen nadien!

Koken is bijvoorbeeld een activiteit waar zowel jongens als meisjes van zullen smullen! Pizza’s beleggen, cupcakes versieren… noem maar op! Wil je die kookactiviteit extra leuk maken? Dan kan je online een DIY knutselpakket bestellen.

Bij de superleuke webshop Piece of Make vind je een compleet pakket voor een kinderfeestje thuis, waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Het pakket ‘keukenschort maken’ bevat 8 katoenen kinderschorten, een set van 6 mengbare kleuren textielverf en een set van 8 textielstiften.

Elk kind ontwerpt zijn of haar eigen keukenschort. Je kunt stempelen, schilderen, tekenen, schrijven… En als het kinderfeestje is afgelopen, krijgt elke keukenprins en -prinses het schort natuurlijk als aandenken mee naar huis. Je zal versteld staan van de unieke creaties die jullie gasten op het schortje weten te toveren!

Piece of Make heeft alles in huis om te knutselen, DIY, creëren en trakteren. Ze hebben originele knutselmaterialen en pakketten voor kinderfeestjes, complete DIY- en handwerkpakketten en een website vol simpele zelfmaak-ideeën. Leuk pluspuntje! Alle bestellingen worden gratis feestelijk ingepakt.

Zelf rondneuzen voor een origineel verjaardagsfeestje?

Ga je gang! Fans van Tadaaz kunnen tot 30 juli 2016 met 10% korting winkelen bij Piece of Make en bij Fairplace! Vul bij je bestelling de kortingscode TADAAZ in en de korting wordt automatisch verrekend over de bestelde producten.

Benieuwd welke leuke geschenkjes of ideetjes voor verjaardagsfeestjes jullie kiezen uit hun uniek aanbod!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 180

Eén reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *