Shop eens Belgisch op de Dag van de Webshop!

Online shoppen is in België aan een doorbraak bezig. Nooit eerder werd er zoveel online besteed. België volgt eindelijk de Europese trend, maar vaak shoppen we bij buitenlandse e-commercebedrijven. Met de ‘Dag van de Webshop’ op 3, 4 en 5 november stellen Belgische e-commercebedrijven zich samen voor aan het grote publiek. Ook online drukkerij Tadaaz neemt deel.

 

lies met kaarten

Tadaaz.be is een webshop waar je zelf kaartjes kan ontwerpen voor elke aankondiging, speciale gelegenheid of feest. Lies Jonckheere: “Wij bieden als online drukkerij kaartjes aan voor trouwfeesten, geboortes, verjaardagen, Kerst en nieuwjaar, enzovoort… Elk ontwerp kan je online personaliseren door er je eigen, leuke foto aan toe te voegen en de tekst aan te passen. Kortom: je maakt er je eigen unieke kaartje van. En we kunnen ook voor volledige feestpakketten zorgen, van aankondiging tot menukaart.”

 

Nadat je alle keuzes hebt gemaakt, drukt Tadaaz jouw ontwerp af en bezorgt in een mum van tijd jouw gepersonaliseerde, professionele kaartjes thuis, met voor wie dat wil ook een bijhorende envelop.

 

Een startup met ruime ervaring

 

Tadaaz is een startup, maar ontstond uit een Brugse drukkerij met meer dan 40 jaar ervaring in gelegenheidsdrukwerk. “We zorgen dus niet alleen voor trendy en creatieve ontwerpen, maar garanderen ook de hoogste kwaliteit van drukwerk en een perfecte afwerking van elk kaartje”, benadrukt Lies.

 

Naar aanleiding van de Dag van de Webshop, op 3, 4 en 5 november biedt Tadaaz elke bezoeker een korting van 15%. Dit is dus het moment om kennis te maken met Tadaaz en wie weet al even na te denken voor jouw kerstkaartjes van dit jaar?

 

hand met kaarten_01

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *