Stage bij Tadaaz: neem een kijkje

Benieuwd naar hoe een stage bij Tadaaz eruitziet? Maak kennis met Charlotte, Thieben en Thibo, stagiairs marketing en fotografie.

Say hi to… Charlotte

Hi! Ik ben Charlotte, enthousiaste marketeer in wording. Als stagiaire bij Tadaaz laat ik jullie eens een kijkje nemen in mijn leven. Let’s go!

Nice to meet you

Mijn naam is Charlotte (21), studente marketing- en communicatiesupport aan Howest en born and raised in Kortrijk. Met trots draag ik de naam van West-Vlaming mee. Tapas obsessed and music loving is hoe ik mezelf zou omschrijven. Niets is beter dan je gedachten op nul zetten en de muziek op 100. Dus tegen een feestje of festival zeg ik zeker geen nee! Op een zonnige dag geniet ik het meest van een dagje aan het zeetje. Daarnaast hou ik van quality time met vrienden en familie.

Let’s talk business

Met een bang hartje begon ik aan mijn eerste week stage maar al snel werd ik met open armen ontvangen door het hele marketingteam. Wanneer ik hulp nodig heb is er altijd iemand in de buurt die mij met plezier helpt.

Bij Tadaaz krijg je een gevarieerd takenpakket. Bovendien mocht ik zelf aangeven waar ik meer van wou leren en wat ik het liefste doe. Mijn takenpakket bestond al uit SEO-teksten schrijven, mails opmaken, social media posts maken en inplannen alsook het Pinterest account up-to-date houden en meetings bijwonen. Ik kon mijn creativiteit dus zeker bovenhalen.

Time to say goodbye

Blij dat ik de kans heb gekregen om mijn stage bij Tadaaz te doen. Want waar kan dit beter dan hier? Ondertussen loopt mijn stage bijna ten einde, time flies when you’re having fun. Ik kijk er naar uit om de laatste dagen het beste van mezelf te geven. Ook kan ik zeggen dat ik gegroeid ben als persoon en veel heb bijgeleerd.

Ook Thieben en Thibo deden stage bij Tadaaz

Say hi to… Thieben

Ik ben Thieben en ik studeer Digitale Vormgeving aan Vives Brugge. Tijdens mijn stage bij Tadaaz houd ik me vooral bezig met productfotografie en aanverwante taken. Ik vind het ontzettend leuk om hier stage te lopen vanwege de grote variatie aan opdrachten en de uitstekende begeleiding die ik krijg. Natuurlijk zijn sommige opdrachten leuker dan andere, maar dat hoort erbij. Tijdens een stagebezoek met school hoorde ik dat Tadaaz nog twee stagiaires zocht voor de fotografieafdeling. Dit sprak me direct aan en ik ben blij dat ik hier mijn stage mag doen.

Say hi to… Thibo

Ik ben Thibo De Jonghe, eerstejaarsstudent Digitale Vormgeving. Aan het begin van dit jaar ben ik via een schoolbezoek in contact gekomen met Tadaaz. Tijdens dit bezoek werd vermeld dat er nog stageplaatsen vrij waren voor fotografen. Omdat fotografie altijd al mijn passie is geweest, heb ik deze kans meteen aangegrepen. Tot nu toe heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze om hier stage te lopen.

De opdrachten die ik krijg zijn ontzettend boeiend en ik geniet van de afwisselende taken. De sfeer onder de collega’s is uitstekend en er is altijd een fijne samenwerking. De variatie in de opdrachten houdt het werk dynamisch en interessant, en er zijn nooit echt saaie momenten, waardoor de dagen voorbij vliegen.

Bedankt Thibo, Thieben en Charlotte!

Team Tadaaz wil jullie bedanken voor de fijne periode samen. We wensen jullie alle succes toe in jullie carrière.
Ook interesse gekregen in een stage bij Tadaaz? Je kan ons altijd contacteren via hr@buromac.be, wie weet tot binnenkort!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *