Thema communiefeest of lentefeest. Kies een assortiment.

Een thema communiefeest of lentefeest staat bij veel feestvarkens hoog aangeschreven op de wishlist! Als je werkt met een thema communiefeest of lentefeest dan kan je het hele feest hierop afstemmen, leuk toch? Als je een eerste, plechtige communie of lentefeest viert dan is een leuk thema zeker op zijn plaats. Leef je helemaal uit! Uitnodigingen zijn het allereerste dat de gasten te zien krijgen. Met een communie assortiment zorg je meteen voor een wauw-effect.

Maar wanneer ze op het feest aankomen, kunnen ze zien dat ook je decoratie, tafeldecoratie, bedankjes en bedankkaartjes in het thema zijn. En misschien nog het belangrijkste: ook de communiekleding kan binnen het thema passen. Maar welke thema’s kan je nu allemaal kiezen… Hulp nodig? We helpen je graag op weg op basis van onze communie- en lentefeestcollectie.

Tropical vibes

De kans zit erin dat het Belgische weer het laat afweten op de dag van jullie feest. Met dit leuke tropical thema haal je sowieso de zon in huis (of in je feestzaal). Deze communie uitnodigingen zetten meteen de toon voor een happy party!

De zaal kan je aankleden met palmbomen, flamingo’s… Misschien wel een taart die helemaal binnen dit thema past? Je kan je gasten bedanken met mooie bijpassende bedankkaartjes en bedankjes. Leuke snoepzakjes gevuld met heerlijke snoepjes of een kubusdoosje met een leuk aandenken.

Alles past samen binnen dit thema! Je kan ook kiezen voor een originele bellenblaas of zeeppompje afgewerkt met gepersonaliseerde stickers. Wat vinden jullie van deze tropical vibes?

Thema communiefeest

Thema communiefeest

Een hart voor hout

We hebben heel wat originele uitnodigingen in de aanbieding die een touch van hout hebben! Waan je helemaal into the woods met een leuk natuurlijk communie thema. Houten structuren, banken, decoratie… Je kan het zo gek niet bedenken! 

Er zijn verschillende opties. Kies voor een houten opplakmotief in de vorm van een voetbal, unicorn, vlinder, beker of dino… je kan er ook voor kiezen om het initiaal van de voornaam van het feestbeest in hout te laten laseren. Communiekaartjes maken was nog nooit zo leuk! Jullie zullen versteld staan van het stevig papier en de goede kwaliteit van ons ruim aanbod. Met dit thema communiefeest ga je ongetwijfeld scoren!

Bijpassend heb je de leukste bedankkaartjes die je bijvoorbeeld met datzelfde opplakmotief kan afwerken. Op de achterzijde kun je je mooiste foto’s toevoegen voor een persoonlijk resultaat. Familie en vrienden zullen dit bedankkaartje zeker koesteren!

Cactus thema

De meeste mensen zijn echt fan van een cactus! Het zorgt meteen voor een zuiderse sfeer. Ook een thema dat je makkelijk kan doortrekken in je feest. Een uitnodiging met cactussen, kubusdoosjes en snoepzakjes als bedankje. En natuurlijk ook een echt klein cactusje als bedankje als kers op de taart!

Je volledige feestlocatie kan je omtoveren in één groot cactus festijn. Vrienden en familie zullen versteld staan van dit leuke thema! 

Boho sferen

Deze prachtige uitnodiging met zacht roze, boho touch, goudfolie en gouden paperclip als afwerking straalt meteen een chique sfeer uit. Het roze in combo met groen en goud is gewoonweg prachtig.

Combineer met bijpassende bedankjes en ga voor de ultieme aankleding van je locatie in dit thema met gouden en groene accenten. De ideale combinatie. Wist je trouwens dat we een groot aanbod hebben aan uitnodigingen met paperclip, extra tag, samengebonden kaartjes met een touwtje…? Ontdek ze allemaal!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 163

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *