Thema communiefeest of lentefeest. Kies een assortiment.

Een thema communiefeest of lentefeest staat bij veel feestvarkens hoog aangeschreven op de wishlist! Als je werkt met een thema communiefeest of lentefeest dan kan je het hele feest hierop afstemmen, leuk toch? Als je een eerste, plechtige communie of lentefeest viert dan is een leuk thema zeker op zijn plaats. Leef je helemaal uit! Uitnodigingen zijn het allereerste dat de gasten te zien krijgen. Met een communie assortiment zorg je meteen voor een wauw-effect.

Maar wanneer ze op het feest aankomen, kunnen ze zien dat ook je decoratie, tafeldecoratie, bedankjes en bedankkaartjes in het thema zijn. En misschien nog het belangrijkste: ook de communiekleding kan binnen het thema passen. Maar welke thema’s kan je nu allemaal kiezen… Hulp nodig? We helpen je graag op weg op basis van onze communie- en lentefeestcollectie.

Tropical vibes

De kans zit erin dat het Belgische weer het laat afweten op de dag van jullie feest. Met dit leuke tropical thema haal je sowieso de zon in huis (of in je feestzaal). Deze communie uitnodigingen zetten meteen de toon voor een happy party!

De zaal kan je aankleden met palmbomen, flamingo’s… Misschien wel een taart die helemaal binnen dit thema past? Je kan je gasten bedanken met mooie bijpassende bedankkaartjes en bedankjes. Leuke snoepzakjes gevuld met heerlijke snoepjes of een kubusdoosje met een leuk aandenken.

Alles past samen binnen dit thema! Je kan ook kiezen voor een originele bellenblaas of zeeppompje afgewerkt met gepersonaliseerde stickers. Wat vinden jullie van deze tropical vibes?

Een hart voor hout (én plexi!)

We hebben heel wat originele uitnodigingen in de aanbieding die een touch van hout hebben! Waan je helemaal into the woods met een leuk natuurlijk communie thema. Houten structuren, banken, decoratie… Je kan het zo gek niet bedenken! 

Er zijn verschillende opties. Kies voor een houten opplakmotief in de vorm van een voetbal, unicorn, vlinder, beker of dino… je kan er ook voor kiezen om het initiaal van de voornaam van het feestbeest in hout te laten laseren. Communiekaartjes maken was nog nooit zo leuk! Jullie zullen versteld staan van het stevig papier en de goede kwaliteit van ons ruim aanbod. Met dit thema communiefeest ga je ongetwijfeld scoren!

Bijpassend heb je de leukste bedankkaartjes die je bijvoorbeeld met datzelfde opplakmotief kan afwerken. Op de achterzijde kun je je mooiste foto’s toevoegen voor een persoonlijk resultaat. Familie en vrienden zullen dit bedankkaartje zeker koesteren!

Hou je meer van de transparante look van acryl of plexiglas? Laat je dan gaan op plexi bedankkaartjes, plexi labeltjes voor aan je communiebedankjes en natuurlijk een plexi welkomstbord.

Boho sferen

Deze prachtige uitnodiging met zacht roze, boho touch, goudfolie en gouden paperclip als afwerking straalt meteen een chique sfeer uit. Het roze in combo met groen en goud is gewoonweg prachtig.

Combineer met bijpassende bedankjes en ga voor de ultieme aankleding van je locatie in dit thema met gouden en groene accenten. De ideale combinatie. Wist je trouwens dat we een groot aanbod hebben aan uitnodigingen met paperclip, extra tag, samengebonden kaartjes met een touwtje…? Ontdek ze allemaal!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Hieronder vind je een greep uit onze mooiste communie en lentefeest bedankkaartjes.

Origineel bedankkaartje met fotostrip en goudfolie
Bedankkaart lentefeest grijsgroen met fotocollage
Bedankkaartje in hartjesvorm met schitterende folie en foto
Stijlvol bedankkaartje communie met foto en goudfolie
Bedankkaartje met fotocollage
Mini fotoboekje met vrolijk lintje
Bedankkaartje vijfluikje foto, kalkpapier en label
Minimalistisch bedankkaartje communie met 3 foto's
Stijlvol bedankkaartje communie met foto en folie
Bedankkaartje met rosé paperclip en prachtige foto's
Staande foto bedankkaart communie
Bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *