Communiefeest organiseren: dit zijn de meest verrassende locaties

Het communie of lentefeest is een prachtig moment om te vieren dat je kleine spruit groot wordt. Het is zijn of haar feest en het moet dus absoluut kindvriendelijk zijn! Zoek je nog naar een originele feestlocatie om je communicant een onvergetelijke dag te bezorgen? We helpen je graag je communiefeest organiseren.

Lentefeest, jongens op het springkasteel

Waaaauuuuw, een pretpark!

Gegarandeerd enthousiaste reacties uitlokken? Trek dan naar een locatie waar pret verzekerd is. Wist je dat de Antwerpse Zoo of het dierenpark van Planckendael elk jaar hun deuren openzetten voor communiefeesten? Die locaties zorgen niet alleen voor eindeloos entertainment, ze zijn ook nog eens heel origineel. Ook andere pretparken ontvangen je met plezier voor je feest. Naar Bokrijk, Plopsaland, of waarom niet naar Disneyland voor deze bijzondere gelegenheid?

Zeker voor oudere kinderen is dit de ideale locatie. Ze kunnen heel de dag op de leukste attracties of heel de dag tussen de dieren. Ook zorgt deze locatie voor hele leuke foto’s. Een fotoshoot bij de roetsjbaan of bij de zebra’s? Het kan allemaal. In pretparken kan je bovendien ook vaak een leuk aandenken scoren. Een pretpark is zeker en vast een verrassende locatie.

De natuur in

Dit voorspellen we alvast: je communicant zal er niet de hele dag lang engelachtig smetteloos uitzien. Ravotten hoort er gewoon bij. Dus waarom zou je niet volop voor een avontuurlijk-natuurlijke locatie kiezen? Ga picknicken in een natuurgebied in de buurt. Of huur een schuur op het platteland: jij zit gezellig met de familie te keuvelen terwijl de kinderen hun hart uit hun lijf rennen en zich geweldig amuseren. Bovendien is er veel meer ruimte om te spelen dan wanneer je het feest thuis organiseert. Tenzij je natuurlijk een hele grote tuin hebt.

Klaar … actie!

Geen fan van urenlang stilzitten op een traditioneel feest? Pak het dan anders aan. Strek na het eten met z’n allen de benen: maak een toertje met go-carts aan zee, organiseer een speurtocht in de stad, huur volksspelen en ga lekker ouderwets sjoelbakken, … Nog zo’n leuke tip? Organiseer je communiefeest bij een (kinder)boerderij. Daar valt heel wat te beleven voor de kinderen – zelf een koe melken! – maar is er ook voor de volwassenen genoeg te zien en te doen.

Plezier voor iedereen en een fijne dag waarover je communicant nog lang zal praten, dát is je doel en op een van deze originele locaties lukt het je ongetwijfeld!

Weet je zeker waar je wil gaan feesten? Dan is het tijd om aan de mooiste communiekaartjes te denken.

Bedankkaart lentefeest grijsgroen met fotocollage
Staande foto bedankkaart communie
Leuk bedankkaartje met foto
Origineel bedankkaartje met fotostrip en goudfolie
Bedankkaartje met fotocollage
Stoer vijfluikje met eigen foto's
Bedankkaartje met rosé paperclip en prachtige foto's
Bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage
Minimalistisch bedankkaartje communie met 3 foto's
Liggende foto bedankkaart communie
Staande foto bedankkaart met goudfolie
Hip bedankkaartje met 2 foto's en tekst
Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Als jonge twintiger ben ik volop aan het dromen van mijn “perfect wedding”. Ik vind het magisch om nu al originele ideeën op te doen voor mijn grote dag.

Pinterest is mijn belangrijkste bron van inspiratie en de blog van Tadaaz is daarna het ideale forum om mijn passie met andere trouwers te delen.
Nu is het enkel nog wachten op het perfecte aanzoek …

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *