Maak een bedankkaartje dat past bij je communiekledij

Het communiekaartje is een prachtige herinnering aan een speciale dag. Je geeft je gasten een leuk bedankkaartje mee en daar hoort uiteraard en stralende foto bij! Het effect is pas helemaal compleet als het kaartje ook helemaal past bij de communiekledij op de foto! Samen met CKS zochten we naar de mooiste match tussen styling en bedankkaartjes!

Maak een bedankkaartje dat past bij je communiekledij

Een vrolijk communiekaartje voor een feestelijke speelvogel

Is zoon of dochter een echte speelvogel? Dan is de toon voor een leuke dag zeker gezet! De keuze voor de outfit op de communie of het lentefeest zullen dan zeker ook passen bij je vrolijke spring-in-t-veld! Het bedankkaartje voor de gasten op het feest mag zeker ook diezelfde vrolijkheid bevatten. Kies voor een kleurrijke foto en pas je kaartje hieraan aan.

Maak een bedankkaartje dat past bij je communiekledij: goud en wit

Communiekledij met goud en wit: een tijdloze combinatie

De combinatie van gouden accenten en wit is een blijvende match voor communiekledij! Een jasje met gouden knoopjes of een rokje met gouden motiefje zorgen meteen voor een feestelijke look! Combineer die look met een kaartje met goudfolie voor een schitterende herinnering!

Maak een bedankkaartje dat past bij je communiekledij: retro

Out of the box: ga voor een retro effect op je kaartjes

Een communie of lentefeest is een mijlpaal die nog jaren in de herinneringen zal blijven bij jullie gasten. Koester die nostalgie al meteen bij het maken van een bedankkaartje en kies voor een retro kaartje! De papierkeuze, afwerking en de manier waarop je je foto met sepia filter op je kaartje zet, zorgen voor een uniek resultaat!

 Maak een bedankkaartje dat past bij je communiekledij: ga langs bij CKS

Laat jouw ster stralen en boek je communiestyling bij CKS!

Een communiefeest vier je niet elke dag. Je wil dan ook dat je zoon of dochter schittert in een superleuke outfit! Bij CKS hebben ze dat heel goed begrepen! Zij verzorgen een heuse VIP behandeling voor al wie communie of lentefeest viert.

Boek je persoonlijke stylingsessie en ontvang bij aankoop vanaf €119,99 een uniek heuptasje voor de meisjes of een leuke tablet bag voor de jongens. Via deze link boek je een unieke ervaring met vele extra’s!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *