Je communie uitnodiging: de ultieme checklist!

Viert jouw kind binnenkort zijn of haar communie? De ideale gelegenheid voor een feestje met familie en vrienden! Een communiefeest vraagt echter veel organisatie. Denk hierbij aan nieuwe outfits kopen, communiefoto’s maken, eten bestellen, decoratie voorzien… en natuurlijk ook gasten uitnodigen! Communie uitnodigingen stuur je best zo’n zes weken op voorhand, zodat de gasten deze bijzondere dag kunnen vrijhouden. Bij Tadaaz kun je originele gepersonaliseerde communie-uitnodigingen creëren. DIY en verras je gasten met een bijzondere communie uitnodiging. Zo zal iedereen uitkijken naar de onvergetelijke dag!

Het is feest! De perfecte manier om je gasten uit te nodigen voor het communie- of lentefeest!

Hoe een communie uitnodiging maken?

1. Surf naar Tadaaz en kies jouw favoriete communie uitnodiging

Tadaaz biedt een waaier aan mogelijkheden: hip en trendy, klassiek, origineel, chique, eco… Verschillende stijlen voor iedereen! Laat je inspireren en ontdek de communietrends!  Geef je feestbeest ook de mogelijkheid een leuke kaart te kiezen. Wat vindt hij of zij mooi? Zo kiezen jullie samen de leukste communie-uitnodiging!

Communie uitnodigingen kiezen voor jongens en meisjes

2. Personaliseer jouw communie uitnodigingen

Heb je jouw favoriete communie uitnodiging gevonden? Mooi zo! Wanneer je vervolgens klikt op “Maak je communiekaart!” of “Vraag modelkaartje aan”, dan kom je in de Editor terecht. Dankzij dit programma kun je jouw communie uitnodigingen naar hartenlust aanpassen. Wijzig de kleuren, wijzig het lettertype, voeg symbolen toe… Heb je een fotoshoot georganiseerd waarbij jouw kind zijn of haar beste poses kon bovenhalen? In de Editor kun je de mooiste communiefoto’s toevoegen. In een mum van tijd heb je jouw originele gepersonaliseerde communie-uitnodigingen gecreëerd!

De leukste communiekaartjes met of zonder foto.

3. DIY: Communie-uitnodigingen zelf maken

Tevreden met het resultaat? Wanneer je ontwerp klaar is, klik je op de oranje knop Bestellen. Vul het aantal gewenste stuks in en ga verder om jouw bestelling af te ronden. Toch nog twijfels? Tadaaz biedt je de mogelijkheid om een gepersonaliseerd modelkaartje aan te vragen (max. 2 stuks per persoon). Er wordt hierbij een kleine vergoeding aangerekend voor het afdrukken van die modelkaart. Het versturen gebeurt gratis.

Zodra jouw bestelling in onze webshop geplaatst is, gaan we meteen aan de slag. Bestel je op een werkdag vóór 14u? Dan proberen we jouw bestelling nog dezelfde dag te versturen. Nog even en dan ontvang je jouw Tadaaz-pakketje ❤️.

Communie uitnodigingen en bedankjes

Wil je graag jouw gasten na het feest bedanken voor hun aanwezigheid, gelukwensen en lieve cadeautjes? Verras je gasten met een mooi bedankkaartje gepersonaliseerd met foto’s van het feest en/of het feestvarken. Of bedank je gasten met een fijne attentie! Bij Tadaaz vind je een grote keuze aan toffe communie bedankjes en gepersonaliseerde cadeaus. De geschenkjes kun je eveneens in de Editor personaliseren. Of kies hetzelfde thema van de communie uitnodigingen. Zo creëer je van jouw communie-uitnodigingen tot de bedankkaartjes en gepersonaliseerde (foto)geschenkjes een mooi uniek geheel.

Tadaaz wenst je veel plezier bij het creëren van je communie uitnodigingen! DIY & wees creatief ❤️.

Wil je helemaal klaar zijn voor het grote feest? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download onze handige communiechecklist. Daarin vind je een handige planner om geen enkel detail over het hoofd te zien!

Melissa Rosseel
Melissa Rosseel

Als Junior Online Marketing manager voor Duitsland hou ik ervan om voor Tadaaz de nieuwste trends te volgen. Daarbij zoek ik steeds inspiratie, zowel tijdens de werkuren als in mijn vrije tijd! Ik geniet van Happy Moments zoals verjaardagen, communie of een trouwfeest. Door mijn job bij Tadaaz kan ik elke dag dat gelukkig gevoel van die Happy Moments beleven! Klanten helpen om hun Happy Mometns te beleven en plannen is dan ook ons motto! #Happytadaaz

Artikelen: 34

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *