Deze 5 communie trends helpen je op weg voor de perfecte uitnodiging!

De communie of het lentefeest van je trotse oogappel staat voor de deur en je kunt niet wachten om je familie en vrienden uit te nodigen? Stuur tijdig een kaartje aan de mensen die zeker moeten meevieren! Maar een stijlvolle uitnodiging biedt ook de kans om je zoon of dochter nog vóór de bijzondere dag te laten schitteren. Bij Tadaaz kun je je kaartje personaliseren met een foto van je feestneus en een eigen tekst. Check deze vijf communie trends en maak van je uitnodiging een echte eyecatcher!

Deze 5 communie trends helpen je op weg voor de perfecte uitnodiging! : de retrostijl

Trend 1: Retour van de retrostijl

Draagt je kind wel vaker oldschool kledij? Speel die hoogstpersoonlijke stijl dan zeker uit op een originele communiekaart! Een uitnodiging met gekartelde rand of een fotokaart met een zwart-witte sixtiesfilter zetten de unieke stijl van je communie- of lentefeest meteen in de verf. Een feest in een gezellige schuur of een ongedwongen tuinfeest: dit kaartje sluit er naadloos bij aan.

Maar ook zonder foto van het feestvarken kun je je uitnodiging helemaal naar je hand zetten. Ons leuk ontwerp op eco-papier valt op dankzij zijn uitgesneden strikje of hartje. Overigens is hetzelfde ontwerp beschikbaar voor de bedankkaartjes. Zo geef je de aankleding van je volledige feest dezelfde nostalgische look!

Deze 5 communie trends helpen je op weg voor de perfecte uitnodiging! : glitter en glamour

Trend 2: Laat de ster blinken!

Feest en goud: die match is natuurlijk al zo oud als de straat! Dit jaar zijn communiekaartjes glansrijker dan ooit. Zet je de naam van de feestvierder in goudfolie op de uitnodiging of verkies je een communiekaartje met glittereffect, dan halen je gasten de feeststemming vanzelf in huis! Dankzij het sierlijke lettertype lijkt het bovendien alsof je kind het kaartje hoogstpersoonlijk heeft ondertekend.

Deze 5 communie trends helpen je op weg voor de perfecte uitnodiging!: fantasie

Trend 3: Feestneuzen met fantasie

Heeft je kind ook zo’n rijke fantasie? Dan hebben we goed nieuws: aquarel is in 2019 één van de belangrijkste communie trends. Een communiekaart met zachte kleuren laat je kind en je gasten ongetwijfeld al dromen van het grote feest! Verwen jouw kleine artiest met een kaart vol pêchekleurige of muntgroene verfstreken, of kies voor een degradé stijl met goudfolie waarbij roze en lichtblauw in elkaar overvloeien. La vie est belle en aquarel!

Deze 5 communie trends helpen je op weg voor de perfecte uitnodiging! : contrast met je kostuum

Trend 4: Contrast met je kostuum

Wie de perfecte combo zoekt met de sierlijke foto van het feestvarken, komt uit bij een strak ontwerp. De zachte pastelkleuren en de ontwapenende blik van je zoon of dochter komen pas helemaal tot hun recht als je ze contrasteert met strenge, geometrische lijnen. De kaartjes van Tadaaz pakken maar al te graag uit met zo’n verrassende look!

Spaar je dat mooie feestkostuum of -kleedje liever voor le moment suprême? Geen nood: ook zonder beeld springt jouw uitnodiging in het oog. Een sober kaartje met achthoekig motief valt op dankzij zijn bijzondere vorm en bewijst dat less ook more kan zijn!

Trend 5: Hang het feestbeest uit!

Een speciale dag vraagt om een speciale uitnodiging. Wil je van je communiekaartje écht een hebbeding maken? Plaats die zonnige glimlach van je kind of de details van het feest dan op een ludiek hangertje bij je kaart. Ons nieuwe model in lichtblauwe marinestijl is gemaakt voor wie van zwemmen houdt. Op ons kaartje met bewegende bol zet je aan de ene zijde de naam en aan de andere zijde de leuke foto van de ster in huis!

De eerste stap naar een onvergetelijk feest

Deze tips gelezen? Breng nu met je uitnodiging je gasten helemaal in feeststemming voor de grote dag! Personaliseer je communie- en lentefeestkaartjes bij Tadaaz volgens de smaak en stijl van de feestvierder. Tekst toevoegen? Lees hier onze schrijftips en je uitnodiging staat helemaal op punt! Kleine tip: kies het ontwerp van je uitnodiging samen met de andere aankleding, zoals de bedankjes en tafeldecoratie. Stijl, sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Gilles Michiels
Gilles Michiels

Als jonge cultuurjournalist mag ik schrijven over dingen die het leven de moeite waard maken. Een boek lezen, een theaterstuk kijken, een filmpje meepikken: het zijn kleine feestjes die niet alleen mijn pen in beweging brengen, maar ook zuurstof geven aan mijn dag. Een communie en een lentefeest zijn net zulke Happy Moments. Dankzij de kaartjes van Tadaaz krijgen mensen de kans om ze met iedereen te delen. Door voor deze blog te schrijven, mag ik nu dus zuurstof geven aan de grote feesten in het leven!

Artikelen: 14

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *