Dé trend van 2019: geboortekaartjes met vosjes

Er is een klein wonder geboren, en dat wil je graag aan iedereen laten zien! Een geboortekaartje was ooit sober roze of blauw, maar de laatste jaren worden baby’s steeds vaker met schattige diertjes aangekondigd. Vandaag zijn originele geboortekaartjes met vosjes het populairst. Geen onderscheid tussen jongens en meisjes hier: deze stoere, schattige dieren zijn ideaal voor elke baby!

Avontuurlijke geboortekaartjes met indianenvos

Jouw avonturier komt eindelijk uit zijn of haar donkere holletje gekropen en daar hoort een uniek geboortekaartje bij. Dit speelse ontwerp met het indianenvosje is verkrijgbaar op een originele tipi of vlaggenlijn. Zo kunnen je familie en vrienden thuis een tentje opzetten of vlaggetjes ophangen om de geboorte van jouw piepkleine snotter te vieren.

Je feest en bedankjes in dezelfde stijl

Fan van dit coole diertje? Voeg hetzelfde ontwerp dan zeker toe aan je bedankkaartjes, doopsuikers en andere geschenkjes. Stop een tipi, kussendoosje of snoepzakje met foto vol lekkers en zo verras je de vrienden, familie die een bezoekje hebben gebracht! Dankzij een gepersonaliseerde badge met vosje kunnen ze de warme gedachte aan je kind op elk moment meedragen. Voor de kersverse oma en opa is een gepersonaliseerde koffiemok een heel bijzonder cadeautje.

Organiseer je een babyborrel of babyshower, dan kun je deze indianenvosjes ook bestellen op een menukaart, placemat, vlaggenlijn, stickers en bijhorende tafelkaartjes. Het hele feest zal blinken in dezelfde avontuurlijke stijl!

Geboortekaart in vorm van tipi

Staande menukaart met indianenvosje

Schattige vosjes voor jongens en meisjes 

Een extra lief geboortekaartje is dit model met twee schattige vosjes en een bloemenkrans. Dit kaartje met loshangend touwtje is door zijn blauwe of roze accent voor iedereen geschikt. Omdat er niet één maar twee vosjes op staan is het ideaal als uitnodiging voor een babyshower, het verrassingsfeest voor de moeder-in-spe en het nog ongeboren kind. Daarnaast kun je het ook kiezen voor de uitnodiging van een babyborrel, toffe stickers en kubusdoosjes of doosjes met touw voor doopsuikers. Tip: dit duo-ontwerp is op maat gemaakt van tweelingen!

Eco vosje op wereldbol

Zoals jouw kindje zopas op de wereld werd gezet, staat ook dit snoezige vosje trots op de bol. Op deze originele geboortekaartjes meldt hij samen met de vogel het heuglijke nieuws. Op het stoere bedankkaartje kun je een mooie foto van jullie kindje invoegen. Ook verkrijgbaar voor stickers, uitnodigingen en kussendoosjes en doosjes met touw voor doopsuikers.

Vertederend geboortekaartje

Ecokaart met vos op bol

Muntgroene geboortekaartjes met vosjes

Op dit muntgroene geboortekaartje staat het oranje vosje te trappelen om jouw kind te mogen verwelkomen! Op het bedankkaartje en de kubusdoosjes of zakjes voor de doopsuikers kun je zelf een foto van jullie pupil toevoegen. Maak de serie compleet met magneetjes, stickers en de uitnodiging voor je babyshower.

Vosje met strik en extra motiefjes

Jullie liefste baby kondig je op perfecte wijze aan met dit schattige drieluikje. Het vosje is omringd door vlinders en een egel, maar je kunt zelf andere motiefjes toevoegen, zoals een weegschaaltje. Dat maakt dit kaartje en de bijhorende stickers en badge super persoonlijk!

Muntgroene dubbele kaart met vosje

Drieluik meisjeskaartje met schattig vosje

Schattig vosje in dromenland

Dit vosje is in dromenland! Hij slaapt op de maanlandschap omringd door fonkelende sterretjes. Bij dit kaartje hoort een opplakbaar wolkje, waarop de naam van de schone slaper komt te staan. Met hetzelfde ontwerp zijn passende stickers verkrijgbaar.

Geometrisch ontwerp met goudfolie

Van dit schattige vosje en haar pasgeboren kindje zullen alle gasten instant vertederd zijn. Dit extra hip geboortekaartje valt op door zijn geometrische vormen en afwerking met goudfolie. Binnenin kunnen jullie je kindje welkom heten met een lieve boodschap, vooraan en achteraan staat het babyvosje opnieuw.

Mintgroen geboortekaartje met slapend vosje

Modern geboortekaartje met geomtrische vosjes

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *