Communie uitnodigingen 2014: ontdek de trends!

De lente is in aantocht en het communieseizoen staat voor de deur. Het wordt stilaan tijd om de communie uitnodigingen te kiezen. Maar hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat jouw communiekaart opvalt tussen alle uitnodigingen die peter, meter, opa, oma en de rest van de familie ontvangen?

Wij geven je alvast de hipste trends voor communie uitnodigingen in 2014 mee om te helpen bij deze keuze!

communie uitnodigingen 2014

Communie uitnodigingen met foto

De communie uitnodigingen met een foto van de communicant vallen zonder twijfel het meest op. De absolute topper blijft een prachtig kaartje met een stralend, trots kind. Natuurlijk bestaan er verschillende stijlen en ook trends in deze fotokaarten. Voornamelijk de communie uitnodigingen met een foto die de volledige kaart bedekt zijn enorm populair dit jaar! Daarnaast zijn ook de kaartjes met een mix van foto’s erg in trek.

Strakke communie uitnodigingen zonder foto

foto

Elke trend zorgt echter ook voor een reactie, er verschijnen dit jaar dan ook tal van strakke, moderne communie uitnodigingen. Een simpel kaartje met de naam van de communicant en een snor of enkele doorzichtige bollen valt dan ook extra op naast de grote fotokaarten.

Deze uitnodigingen zijn eenvoudig, maar dat maakt ze net zo mooi! Bovendien zijn er een heleboel mogelijkheden op vlak van vormgeving die dit soort uitnodigingen even uniek maken als de kaarten met foto. Zeker voor de meer bescheiden communicant is dit een prachtige oplossing!

In 2014 ruilen we rechte voor ronde hoeken!

ronde foto

Een andere trend op vlak van communie uitnodigingen zijn de kaarten met ronde hoeken. Net zoals de afgeronde hoeken de iPhone extra trendy maakten, doen ze dat nu ook voor de communie uitnodigingen. Ze geven de uitnodiging een zachtere uitstraling en geven een moderne touch aan iedere kaart.

Communie uitnodigingen: een mix van stijlen

Deze verschillende trends blijven echter niet altijd strikt gescheiden. Soms worden ze ook samengevoegd tot één unieke kaart. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke foto op een zwarte achtergrond die de strakke, eenvoudige stijl van de moderne kaarten vlekkeloos combineert met een sterke focus op jouw superster.

De mogelijkheden voor communie uitnodigingen in 2014 zijn eindeloos, je vindt dus zonder twijfel een stijl die 100% bij jou past. Bovendien vind je bij Tadaaz ook de leukste ontwerpen voor uitnodigingen voor het lentefeest!

lente foto

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *