Communie uitnodigingen: de leukste voorbeelden

Doet jouw kleine spruit net zoals lieve ballerina Leonie of stoere kerel Matteo zijn of haar communie? Dan wil je waarschijnlijk een uitnodiging die net zo mooi is! Wij staken onze handen uit de mouwen en creëerden een heleboel nieuwe communie uitnodigingen zodat je er zeker eentje vindt die bij jouw kiddo past. We zetten de leukste voorbeelden op een rijtje. Communie uitnodigingen maken was nog nooit zo leuk en makkelijk!

 

voorbeelden uitnodiging communie

Hipsterlicious communie uitnodigingen

Hou je van alles wat alternatief is en spreekt de hipsterstijl je aan? Dan zijn deze communie uitnodigingen hoogstwaarschijnlijk helemaal je ding! Laat zoon of dochter pronken met een grote bril op de foto en maak er een 5- of 7-luik van.

 

 hippe communiekaartjes

voorbeeld uitnodiging communie communiekaart

Retro communiekaarten

Ook dit jaar zijn de retro-designs erg populair onder de communie uitnodigingen. Jongens kunnen dit jaar kiezen voor de retro-racewagen in diverse kleuren en voor de meisjes zijn er de uitnodigingen met het vrouwelijke silhouet in roze of rood. Of je nu een uitnodiging voor eerste communie zoekt of een uitnodiging voor en plechtige communie, het retro thema is zo tijdloos dat het voor beide gelegenheden perfect past!

 

retro communie uitnodigingen voorbeelden

 

retro communie uitnodigingen voorbeelden rood

Stoere communie uitnodiging

Een ander leuk idee voor je communiekaarten is eentje die lijkt op een krijtbord. Door een zwarte achtergrond met witte vegen en een krijtachtig lettertype te kiezen, lijkt het alsof je zelf de uitnodigingen op een krijtbord pende. Met een leuk foto, eveneens in zwart-wit, is de uitnodiging klaar om te verzenden.

 

 

voorbeeld uitnodiging communie communiekaartje stoer jongen

Uitnodigingen met speciale vormen

Wil je uitpakken met een unieke communie uitnodiging? Kies dan voor een ongeziene vorm. We zagen reeds de veelluiken bij de hipsterkaarten, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor communiekaarten in de vorm van een ‘prijskaartje’ of een ‘stoepbord’. Nog zo’n uniek idee is de communie-uitnodiging met het 3D-effect dankzij de indrukbare vlakken.

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *