Originele huwelijkskaarten voor toffe koppels

Heb je trouwplannen? Dan moet je heel wat voorbereidingen treffen. Huwelijkskaarten uitkiezen is zeker één van de leukste. Heb je nog geen idee hoe je huwelijkskaarten er moeten uitzien? Doe dan hier inspiratie op, want we dompelen je onder in een zee van originele huwelijkskaarten!

Retro huwelijkskaarten

Wil je het huwelijk in een retro-jasje steken? Dan mag een retro huwelijkskaart niet ontbreken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een cd-hoes waarop je in een retro-outfit poseert of een toegangskaartje voor het circus met een retro-lettertype.

 

originele huwelijkskaarten voorbeelden

originele huwelijkskaarten maken

.originele huwelijkskaarten bestellen

   

Filmticket als huwelijkskaart

Op zoek naar een originele huwelijkskaart die eveneens als toegangsticket kan dienen? Kies dan voor een filmticket. Steek je trouwfeest in een filmtastisch jasje en laat vrienden en familie meegenieten van jullie film. Dankzij de afscheurcoupon weet je perfect wie al aanwezig is. Om in het filmthema te blijven, is een filmstrip met foto’s of een filmaffiche nabootsen ook een goed idee.

 

 

originele huwelijkskaarten zwart wit

originele huwelijkskaarten filmticket

Huwelijkskaarten met een bijzondere vorm

Hou je meer van out-of-the-ordinary? Een originele huwelijkskaart met een bijzondere vorm is dan een leuke optie. Er zijn heel wat mogelijkheden, wij dachten bijvoorbeeld aan een uitnodiging in de vorm van een huwelijkstaart of een reiskoffertje. Ook een langwerpig kaartje of een ronde kaart zijn erg populair. Daarnaast zijn drieluikskaarten perfect om “op de schouw te zetten”.

 

originele huwelijkskaarten drieluik

originele huwelijkskaarten langwerpig

originele huwelijkskaarten ronde vorm<

Originele save-the-date berichten

Voor je beste vrienden en familie wil je natuurlijk niet te lang wachten om de datum van je grote dag door te geven. Stel je voor dat je ouders er niet bij kunnen zijn! Een save-the-date kaart of bericht is een leuke manier om in afwachting van je prachtige huwelijksuitnodiging toch al de datum door te geven.

 

–          een scheurkalender waarin de huwelijksdatum met een hartje is aangeduid  

–          een lieve foto van de bruid en de bruidegom met de datum in hun handen 

–          een trouwe viervoeter die de huwelijksdatum aankondigt 

–          een grappige aanpak met de quote zoals ‘shit just got real’ 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *