Communietips: de leukste bedankjes voor meter en peter

Er zijn maar enkele momenten in je leven waarop je de kans krijgt om een groot feest tot in de puntjes voor te bereiden. Je kinderen wil je op zo’n moment zien glunderen van genot. De eerste en plechtige communie, of het lentefeest, zijn daar uitstekende voorbeelden van. Wat je zeker niet mag vergeten tijdens de voorbereiding, zijn de bedankjes voor de meter en peter van de communicant.

Originele bedankjes voor meter en peter

Kinderen houden van hun meter en peter. De communie of het lentefeest zijn uiteraard belangrijke momenten in het leven van je kind, waarop meter en peter absoluut aanwezig moeten zijn. Om hen te bedanken voor hun warme aandacht voor je lieve spruit – en voor de cadeautjes natuurlijk – geef je hen op het einde van het feest een origineel bedankje mee. Een origineel en gepersonaliseerd communiefeest vraagt om persoonlijke cadeaus!

Verras meter en peter met een persoonlijk geschenk

Verras je meter en peter met een origineel cadeau! Kies voor bedankjes voor meter en peter met een persoonlijke touch. Personaliseer een leuke pot badzout met houten deksel met een leuke quote. Of kies voor een originele fles witte of rode natuurwijn van echte topkwaliteit!

Uitstapje met de communicant

Je kan er ook voor kiezen om een activiteit te plannen in plaats van een cadeau. Heb je zelf goeie herinneringen aan je meter of peter? Of verwent je peetoom of peettante je nog altijd af en toe? Dan weet je hoe belangrijk een goeie band tussen jouw kind en meter en peter is. Een verrassingsuitstapje voor meter en peter mét de communicant is met andere woorden een perfect cadeau! Dat kan een uitstapje naar Technolopolis of de zee zijn, maar evengoed een mini-citytrip naar Brugge of een heus verblijf in Disneyland.

Een origineel fotoalbum

Een fotoalbum maken was nog nooit zo makkelijk. Bovendien is een fotoboek nog altijd een fantastisch cadeau voor de meter en peter. In zo’n boek zien ze hun petekind voor hun ogen opgroeien: van schattige baby tot lieve kleuter tot jongedame of jongeheer.

Tip: Maak ook tijdens het communiefeest foto’s met een digitale camera, zodat je communicant al een of twee weken erna een afgewerkt communiealbum kan afgeven aan meter en peter!

Maak samen met de communicant een geschenkpakket

Weet je perfect waarmee je de meter of peter een plezier kunt doen? Schakel je lieve spruit dan in om samen een fantastisch geschenkpakket samen te stellen om meter en peter te bedanken. Zij zullen allicht blij verrast zijn met een bedankje waaraan de communicant zelf heeft meegewerkt!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Eén reactie

  1. Wat een leuk idee voor peter en meter! De tienerzoon doet zijn Vormsel. We waren volop op zoek naar een origineel cadeau voor meter en peter. Dankzij jullie tips gaan we een mooie geschenkmand maken met daarin een uitnodiging voor een uitstapje met hun petekind. Voor de meter worden het cinematickets en voor de peter een dagje Bobbejaanland. Tienerzoon content en ik hoop meter en peter ook. Want tijd samen met je petekind is inderdaad het meest kostbare dat er is.
    Onze bedankkaartjes gaan we ook via jullie site bestellen. Wat een fijne, originele kaartjes zitten erbij!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *