De mooiste teksten voor je communie bedankkaartjes.

Een communiefeest of lentefeest is een speciale dag voor je zoon of dochter. Een groot feest speciaal voor hen met alle mensen die ze liefhebben. Natuurlijk wil je de gasten die op deze prachtige dag aanwezig waren bedanken met een leuk bedankkaartje. Maar wat zet je daar nu eigenlijk op? We geven je alvast enkele voorbeelden van tekstjes voor op jouw bedankkaartjes.

Een gedicht op je communie bedankkaartje.

Een vleugje poëzie is altijd leuk en zeker op een bedankkaartje. Kopieer gerust één van deze voorbeelden of haal pen en papier boven en begin alvast te rijmen. 

Dit feestbeest bedankt je voor een superleuk lentefeest! 

Met op mijn gezicht een grote lach bedank ik jou voor deze fijne dag!

Mijn plechtige communiefeest
was zonder jou lang niet zo leuk geweest.
Bedankt voor de attenties en de mooie dag
ik kijk erop terug met een grote lach.
 

Kort en to the point.

Je hoeft niet altijd een origineel gedicht of een ellenlange tekst te verzinnen om iemand te bedanken. Deze tekstjes zijn kort en to the point en zijn ideaal om op een communie bedankkaart te combineren met een foto. 

Bedankt! Het was top! 

Bedankt voor alle fijne attenties. Mijn communiefeest was meer dan geslaagd!

Bedankt voor alle fijne attenties! Mede dankzij jullie had ik een supercoole dag!

Bedankt voor alle leuke attenties en om deze speciale dag samen met mij te vieren.

Bedankkaartjes communie: tekst met een religieus tintje.

Bij een eerste of plechtige communie is een religieus getint bedankkaartje ook een optie. Er zijn heel wat betekenisvolle tekstjes te vinden die perfect op een communiekaartje passen.

Leer mij leven en groeien
Leer mij als een bloem te bloeien
Leer mij voortaan
Elke dag in uw zon te staan
Bedankt voor alle fijne attenties

Een dag om lief te hebben
Een dag om te luisteren
Een dag om te bewaren
en mee te dragen
een leven lang
Een herinnering aan mijn eerste communie 

Hij krijgt een stukje van mijn hart,
daar mag Hij nu in wonen.
Daarom zijn wij zo blij
dat jullie naar mijn feest konden komen.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. 

Kan je echt de juiste woorden niet vinden? Ga dan voor een bedankkaartje met een foto en vermeld gewoon de naam van het feestbeest en de datum van het feest. Eventueel kan je nog het woord ‘Bedankt’ of ‘Merci’ toevoegen. Less is more! 

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 19

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *