Kaartje van de week – 11/04 tem 18/04

Een nieuwe week dus ook een nieuw kaartje van de week.
Dit zijn de kaartjes voor deze week.

Simon

De stoere kaart van Simon

Deze foto is genomen door Simons “tant titta” in het doorkijkkerkje in Borgloon.  Dit is één van de mooiste plekjes in Limburg. Er werden verschillende foto’s genomen, op verschillende plaatsen, maar uiteindelijk sprong deze foto het meest in het oog. Simon en zijn ouders vinden deze alvast ideaal voor de uitnodiging: een beetje religieus, mysterieus en symbolisch.En ook al draagt hij op deze foto reeds zijn communiekleren, toch verklapt de foto niet alles…

 

Simon wou een coole en stoere uitnodiging en daarvoor is dit kaartje zeker en vast geschikt. Het feest voor Simon gaat thuis door tijdens een “lounge” tuinfeest in een feestelijke tent met een 50-tal gasten. Hopelijk hebben ze mooi weer!

 

Zenna

De fleurige foto van Zenna

De foto is genomen bij een vriendin thuis en zij had het idee om met witte tulpen te werken. Er wordt niet gewerkt met een bepaald thema op het feest, maar het zal zeker en vast een kleurrijke bedoening worden!

 

Zenna koos helemaal zelf haar outfit en kapsel en wil ook meebeslissen in het aankopen van de versiering en alles wat hierbij komt kijken. Het feestje wordt dus op en top Zenna!

 

Zenna viert haar lentefeest op 21 mei in een zaaltje in Nokere en er komen ongeveer 55 mensen, waarvan veel kindjes. Plezier gegarandeerd!

 

Louise

De glamourschoentjes van Louise

De foto werd genomen in een echte fotostudio door een bevriende fotografe. Het idee kwam van mama Caroline en werd gevonden bij de schoentjes. Deze zijn namelijk vrij opvallend en dit wilden ze gebruiken voor de uitnodiging. De schoentjes werden zelf gekozen door de communicant en ze was natuurlijk meteen enthousiast om er iets speciaals mee te doen op de foto.

 

De keuze viel uiteindelijk voor dit kaartje vanwege het mooie contrast tussen de gouden schoenen en de neutrale kleur van de kaart.

 

Een specifiek thema voor het feest is er niet, maar hier en daar wat retro-details worden zeker gewaardeerd! Het feest gaat door op 5 mei 2016 in kasteel ‘De Rozerie’ in Aalst. Het begint met een familiediner, maar daarna komen ook een aantal goede vrienden meevieren. De kinderen zullen zich ook zeker niet vervelen, er staat namelijk een heus springkasteel in de tuin van het kasteel.

 

Marie

De speelse originaliteit van Marie

De foto’s zijn genomen in de studio van fotografe Hilde De Cock. Zij heeft een hele speciale manier van foto’s nemen met allerlei dingen op je hoofd. De outfit mocht deze stoere meid helpen kiezen.

 

Vanwege de grote hoeveelheid kaartjes die er gekocht moeten worden voor de familie en de collage die ze wilden, was Tadaaz de ideale oplossing!

 

Een thema voor het feest is er niet, maar ze wilden een stoerdere uitstraling voor de foto en niet te veel ‘meisje meisje’. Ze doet haar communie op 1 mei en dan is het feest bij papa met heel de familie in de tuin. Twee weken later viert ze haar feest bij mama met de familie, op restaurant, met een speeltuin. Dubbel feest dus!

 

Timon

De sportieve kaart van voetballer Timon

De foto voor dit kaartje werd in hun eigen tuin genomen en de compositie bedachten ze ook helemaal zelf. De grootste hobby van Timon is voetballen, de inspiratie voor de foto werd dus ook duidelijk daar gehaald! En aangezien Timon zo’n fervente voetballer is, mocht hij ook zelf zijn voetbalkleren kiezen. Cool!

 

De keuze viel op een kaartje die niet te druk en ingewikkeld is op vlak van lay-out. Daardoor springt Timon er helemaal uit!

 

Een specifiek thema voor het feest is er niet, ze houden het namelijk bij een beperkt feestje. Samen met de dichte familie gaan ze eten in een restaurantje in de buurt. Geniet alvast van deze mooie dag!  

 

Stem nu op jouw favoriete kaartje van de week, de winnaar krijgt een Tadaaz waardebon van €40.
Stemmen doe je door je favoriete foto een like te geven op onze facebook pagina.
De facebook pagina vind je hier.

 

Kaartje van de week

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *