5 ideeën voor leuke en originele trouwfoto’s

Na al het werk dat jullie in de voorbereiding hebben gestoken, is jullie huwelijksdag iets om nooit meer te vergeten. Daarom zijn foto’s zo belangrijk en om hier ook een leuke toets aan te geven, hebben wij speciaal voor jullie al wat originele trouwfoto’s ter inspiratie verzameld. Enjoy!

1.    Een foto in een foto: fotoception

originele trouwfoto's met oude kaders

Bron: Confettidreams

Dit is een twist op de klassieke trouwfoto’s met de extravagante fotolijsten van weleer. Met behulp van een fotolijst die je ergens van zolder haalt of een rommelmarkt en enkele helpende handen, leg je snel deze leuke foto vast en kun je de kinderen of je getuigen ook eens in the picture zetten.

2.    Stagediven tijdens je huwelijk, rock on!

stagediven voor originele trouwfoto's te nemen

Bron: deavita

Dit is een trouwfoto voor het koppel dat durft en daarnaast 100% vertrouwen heeft in hun trouwgezelschap. Neem jullie sprong in het diepe gerust letterlijk en wees de ster van de dag! De ideale foto om te gebruiken voor je bedankjes!

3.    Originele trouwfoto’s voor bridezillas

illusie originele trouwfoto's

Bron: huffingtonpost

Zelfs de meest zachtaardige onder ons kunnen tijdens het plannen van een huwelijk met een stressmomentje te maken krijgen. Op je huwelijksdag is dat allemaal water onder brug en kunnen jullie er al hartelijk om lachen. Breng dat vleugje humor zeker terug in jullie huwelijksfoto met deze slimme en makkelijk te fotograferen illusie.

4.    Niet voor gevoelige kijkertjes

trouwfoto

Bron: weddinginclude

Voor jullie is de kus het romantische hoogtepunt van de dag, maar daar denken de jongste aanwezigen vast helemaal anders over. Wanneer zij liever hun handjes voor de ogen houden, kun je daar leuk gebruik van maken om enkele schattige foto’s te nemen.

5.    Toveren met licht

huwelijksfoto

Bron: mdharrison

Wie zijn foto’s ‘s avonds wil nemen, moet zeker eens “lichtfotografie” opzoeken. Met wat geduld en oefening kan elke fotograaf jullie lichtboodschap op foto vastleggen. Met enkele vuurwerkstaafjes of zaklampjes heb je zeker een verbluffend resultaat.

TIP:  Eenmaal je die originele trouwfoto’s hebt, kunnen jullie beginnen aan de bedankkaartjes.

polaroid bedankingskaartje trouw.

Bij Tadaaz vind je alvast een ruim aanbod drukwerk met verschillende thema’s en unieke designs. Wie dat graag wil kan van huwelijksuitnodigingen tot menu’s alles in hetzelfde thema personaliseren en in 1-2-3 bestellen.

Ontdek nog meer ideeën voor originele trouwfoto’s. 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

2 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *