In 1,2,3 een adembenemende uitnodiging voor een verjaardagsfeest maken

uitnodiging-verjaardagsfeest

Een verjaardag gaat niet zomaar voorbij, daar hoort een feest bij! Als feestvarken zoek je een leuke locatie, kies je prachtige decoratie, voorzie je een hapje, een drankje en zorg je voor vrolijke deuntjes. Wat op geen enkel verjaardagsfeest mag ontbreken zijn de gasten. Nodig vrienden en familie uit met een adembenemende uitnodiging voor een onvergetelijk feest!

Uitnodigingen maken voor bijzondere verjaardagen

Het klinkt cliché, maar je wordt niet elke dag 16, 18, 20, 30, 40, 50… Er zijn dus zeker genoeg gelegenheden om een feestje te bouwen!.

Om vrienden en familie uit te nodigen voor deze extra speciale verjaardagen, kan je een uitnodiging ontwerpen met daarop je leeftijd. Nodig bijvoorbeeld al je vrienden uit voor jouw sweet 16, trakteer iedereen een pint op je 40e of geef een volwaardige cocktailparty op je 50e.

b9884eb0034b8c7cb4a22de949dbc704

 

Uitnodigingen maken voor een themafeest

Themafeesten scoren altijd goed en zijn nog eens superleuk om te organiseren. Je denkt nu misschien aan complexe feesten en uren werk aan decoratie. Dit is altijd een optie, maar eenvoudig kan ook! Ontdek enkele simpele thema’s die jouw feest een originele toets geven. En nog belangrijker: je kan uitnodigingen maken waarbij je de nadruk niet moet leggen op je leeftijd.

themafeest uitnodiging

Uitnodigingen maken voor een Cocktailparty

Cocktails zijn fruitig, fris en horen nu eenmaal bij feest. Kies daarom bijvoorbeeld voor een coole uitnodiging met een limoen of een verfrissende watermeloen. Om het thema nog duidelijker te maken, kan je ook een uitnodiging maken in de vorm van bijvoorbeeld een Mojito. Je vrienden zullen dan ook nooit nee zeggen tegen een cocktailbar! Misschien kan je ook een ervaren barman strikken om een initiatie cocktail-shaken te geven… Fun verzekerd!

 

Uitnodigingen maken voor een BBQ

Verjaar je in een lente- of zomermaand? Dan is het een uitstekend idee om je vrienden en familie te trakteren op een overheerlijke barbecue. Je gasten uitnodigen op dit heerlijke festijn doe je natuurlijk met een gepaste kaart. Kies bijvoorbeeld een kaart in de vorm van een barbecue en plaats alle details op het rooster of kies een beestige kaart die meteen de aandacht trekt.

Een barbecue is veel minder formeel dan een traditioneel verjaardagsfeest, ideaal dus als je gewoon wilt genieten van goed gezelschap!

TA1327-1300035-03-1

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *