5 tips om een verjaardagsfeest geheim te houden

5 tips om een verjaardagsfeestje geheim te houden
Image bron

Plan je een verjaardagsfeest? Dan wil je er misschien een grote verrassing van maken. Zonde dus als iemand z’n mond voorbij praat.. Om alles tot de laatste moment geheim te houden, hebben we enkele tips & tricks verzameld.

1.     Zet de jarige op een dwaalspoor

Vertel de jarige dat je op een datum (die na het verrassingsfeest valt) een klein feestje zal organiseren of dat je gaat eten met de familie. Zo zit de jarige op een dwaalspoor en zal hij nooit een surprise party verwachten.

suprise_bridal_shower

2.     Inside job

Betrek de baas of de collega’s van de jarige in het complot. Niemand zal ooit zien aankomen dat zijn of haar baas meewerkt aan het verrassingsfeestje, wat het des te beter maakt! Vraag aan de baas of hij de jarige met een smoesje naar buiten kan sturen waar jullie hem staan op te wachten. Je kan de jarige ook altijd opwachten aan zijn kantoor of zijn werkplek versieren om de dag meteen goed te laten starten!

bridalpartynachobar

Nog een leuk idee: geef de baas het adres van de feestlocatie en vraag om de jarige naar daar sturen onder het mom dat hij daar een klus moet gaan uitvoeren of iets moet gaan afleveren. Een andere leuke optie is een goede vriend of vriendin uit te nodigen die de jarige al een tijd niet gezien heeft. Dit zal al een leuke verrassing zijn op zich en maakt het eenvoudiger om de jarige op het juiste moment op de feestlocatie te krijgen!

3.     Parkeer om de hoek

Organiseer je het feestje thuis of in het stamcafé van de jarige? Zeg dan tegen je gasten dat ze zich niet voor de deur of in de straat mogen parkeren zodat de verrassing tot het allerlaatste moment bewaard wordt.

4.     Onverwachte gasten

De gastenlijst kan trouwens ook voor een extra verrassingseffect zorgen. Maak de verrassing compleet en nodig vrienden of familieleden uit die de jarige al lange tijd niet meer gezien heeft. Hen zal hij zeker niet verwachten op zo’n feestje en het wordt vast een blij weerzien!

5.     Maak een Facebookgroep

Een gemakkelijke manier om met alle genodigden tegelijk te communiceren is een Facebookgroep. Op die manier geef je makkelijk last minute wijzigingen door aan alle gasten in één keer. Let op dat je een Facebookgroep maakt met enkel de mensen die uitgenodigd zijn en dat de jarige hier mooi buiten blijft! 

En last but nog least… Dé gouden regel om een verrassingsparty ook echt geheim te houden is dat niemand zijn mond voorbij mag praten! Dan pas is het een echte SURPRISE!

shhh-carousel

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *