Leuke bedankkaartjes voor de huwelijkscadeaus

TA0117-1500003-03-1

Bekomen van jullie trouwfeest? Dan is, nog voor jullie op huwelijksreis vertrekken, het moment daar om de prachtige cadeaus uit te pakken. Om iedereen te bedanken voor het originele geschenk, de swingende danspasjes en de mooiste speech, stuur je alle genodigden een bedankkaartje. Hoe je dat best aanpakt? Dat lees je hier.

Bedankkaartjes kiezen: voor of na het huwelijk

Jullie hebben twee mogelijkheden om bedankkaartjes te kiezen. Mogelijkheid één: jullie bestellen de bedankkaartjes vóór het huwelijk samen met de trouwuitnodigingen. Of mogelijkheid twee: jullie bestellen de bedankkaartjes na het huwelijk met een prachtige foto van de dag zelf. 

Bedankkaartjes met foto

Willen jullie de genodigden graag verrassen met een persoonlijk bedankkaartje? Kies dan voor een fotokaart met een uniek kiekje of een collage van foto’s van tijdens het trouwfeest. Zo breng je de herinneringen aan jullie prachtige feest in beeld en krijgen de gasten een klein maar persoonlijk aandenken aan dé mooiste dag van jullie leven.

TA0117-1500012-03-1TA0117-1500001-03-1

Als er filmpjes zijn opgenomen tijdens het feest is het leuk deze op een YouTube kanaal te plaatsen of je kan de foto’s verzamelen op Flickr. Door al het beeldmateriaal te verzamelen, kan je hier ook naar verwijzen op de bedankkaart.

Thematische bedankkaartjes

Maak je de bedankkaartjes om uit te delen op de avond van je trouwfeest? Dan kan je hetzelfde thema of dezelfde kleuren gebruiken als de uitnodigingen en het feest zelf natuurlijk. Door alles mooi in eenzelfde lijn te houden, denken je gasten bij het ontvangen van jullie bedankkaartje onmiddellijk aan “de speech van je beste vrienden, de bijzondere danspassen op de dansvloer, de prachtige zaal en openingsdans”.

Inspiratie nodig? Blader dan gerust eens door onze prachtige bedankkaartjes! Als je nog iets extra’s wilt doen is het misschien leuk een geschenkje mee te geven.

footer_huwelijkblog_NL-20

Geef hier jouw mening