De ‘Blijf nog even in je kot ’ bucketlist door Mama Baas x Tadaaz

Er leek maar geen einde aan te komen, maar nu zijn de laatste loodjes van de lockdown eindelijk in zicht! Volgens de experts en de Veiligheidsraad mogen we stilletjes aan aftellen om het normale leven binnenkort weer op te pakken, dus besteed de resterende tijd in je kot nuttig én plezant. Een bucketlist to the rescue!

 

 

Blijf in je kot bucketlist

Een bucketlist voor je laatste dagen in lockdown

Wij, Tadaaz, sloegen de handen in elkaar met de leukste online community voor Mama Baas en hebben alvast een hoop leuke suggesties in petto om die laatste week of weken te vullen! Weet je niet wat te doen tijdens die laatste dagen in je kot? Download dan snel jouw ‘Blijf nog even in je kot’ bucketlist!

Wie of wat is Mama Baas?

Ken je Mama Baas al? Mama Baas is een online magazine, blog en community voor en door mama’s! Hun blog staat boordevol eerlijke verhalen van mama’s en papa’s en tips & tricks van experts.

 


Blijf in je kot bucketlist

Download de bucketlist

Sinds de coronacrisis begon zijn er al veel leuke tips en lijstjes verschenen om alle ouders en kids bezig te houden. Gelukkig maar! Nu we dan ook het einde van de lockdown naderen, wordt het tijd om het nuttige aan het aangename te koppelen met een checklist voor alles waar je nog niet aan gedacht had!

 

Van plezante fiets- en wandelroutes tot administratieve taakjes, we hebben het allemaal speciaal voor jou gebundeld in een handige ‘Blijf nog even in je kot’ bucketlist die je helemaal gratis en vrijblijvend kan downloaden.

 

Veel succes en plezier!

 

 

 

Ann Boonman
Ann Boonman

Happy Moments? Ja graag, hoe meer, hoe liever! Wat is er leuker dan samen met vrienden en familie te genieten van bijzondere momenten? Sommige gelegenheden vragen gewoon om uitgebreid gevierd te worden. Zelf ben ik druk bezig met het plannen van onze trouw. Hoewel het soms best een geregel is (argh, keuzestress!), is het ook heerlijk om onze dag helemaal compleet te maken met de mooiste ontwerpen!

Artikelen: 4

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *