De ‘Blijf nog even in je kot ’ bucketlist door Mama Baas x Tadaaz

Er leek maar geen einde aan te komen, maar nu zijn de laatste loodjes van de lockdown eindelijk in zicht! Volgens de experts en de Veiligheidsraad mogen we stilletjes aan aftellen om het normale leven binnenkort weer op te pakken, dus besteed de resterende tijd in je kot nuttig én plezant. Een bucketlist to the rescue!

 

 

Blijf in je kot bucketlist

Een bucketlist voor je laatste dagen in lockdown

Wij, Tadaaz, sloegen de handen in elkaar met de leukste online community voor Mama Baas en hebben alvast een hoop leuke suggesties in petto om die laatste week of weken te vullen! Weet je niet wat te doen tijdens die laatste dagen in je kot? Download dan snel jouw ‘Blijf nog even in je kot’ bucketlist!

Wie of wat is Mama Baas?

Ken je Mama Baas al? Mama Baas is een online magazine, blog en community voor en door mama’s! Hun blog staat boordevol eerlijke verhalen van mama’s en papa’s en tips & tricks van experts.

 


Blijf in je kot bucketlist

Download de bucketlist

Sinds de coronacrisis begon zijn er al veel leuke tips en lijstjes verschenen om alle ouders en kids bezig te houden. Gelukkig maar! Nu we dan ook het einde van de lockdown naderen, wordt het tijd om het nuttige aan het aangename te koppelen met een checklist voor alles waar je nog niet aan gedacht had!

 

Van plezante fiets- en wandelroutes tot administratieve taakjes, we hebben het allemaal speciaal voor jou gebundeld in een handige ‘Blijf nog even in je kot’ bucketlist die je helemaal gratis en vrijblijvend kan downloaden.

 

Veel succes en plezier!

 

 

 

Ann Boonman
Ann Boonman

Samen met mijn man en zoontje van 2 ben ik dagelijks in de weer om alle ballen in de lucht te houden. Maar natuurlijk maken we ook graag tijd vrij voor onze Happy Moments. Met m’n neus in het zonnetje, een heerlijk etentje met de allerleukste mensen, onverwacht kunnen uitslapen… Hello instant happiness!

Artikelen: 4

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *