Maak kennis met Tine van Lijstjestijd!

Als er iets is waar we bij Tadaaz helemaal ondersteboven van worden is het wel feest en cadeautjes. Dát in combinatie met een straffe madam, een goed idee en een mooie website, doet onze harten dan ook een beetje sneller slaan. Tine Van Poeck, de blogster achter Vanillemeisjes, kwam namelijk op de proppen met Lijstjestijd: een online platform om verlanglijstjes te maken en met al je vrienden en familie te delen. Geniaal!

Maak er alvast een lijst aan voor je volgende Happy Moment en neem snel een kijkje op de site, want je vindt er onze leukste gepersonaliseerde cadeaus terug, zoals leuke koekentrommels, handige muismatjes, milieubewuste drinkflessen, nuttige keukenschorten en véél meer! Wij kregen Tine alvast te pakken voor een wervelend interview.

Wie is Tine Van Poeck?

Ik ben Tine, samen met Tom en onze drie kinderen (Lola, Susan en Pim) woon ik aan de rand van Sint-Niklaas. Ik ben deeltijds zorgjuf op een school in Temse. In mijn vrije tijd schrijf ik graag op mijn blog, Vanillemeisjes en help ik Tom met ons online platform: Lijstjestijd!

Wat is Lijstjestijd?

Lijstjestijd is een website en app waar je op een eenvoudige manier verlanglijstjes maakt. Je kan de lijstjes helemaal zelf opmaken (met een leuke foto, tekst, …) en delen met vrienden en familie. Zo krijg je altijd het juiste cadeau!

Wanneer en van waaruit is het idee om Lijstjestijd op te starten gegroeid?

Toen ik zwanger was van Pim dachten we na over een geboortelijst. We wilden niet vast hangen aan één of twee winkels, maar we wilden echt de vrijheid om van gelijk welke (web)shop iets op onze geboortelijst te zetten. Tom is webdesigner en ontwikkelde Lijstjestijd voor de geboortelijst van Pim. Al snel waren ook zwangere vriendinnen geïnteresseerd en zo ging de bal aan het rollen.
Ondertussen wordt Lijstjestijd ook voor heel wat andere gelegenheden gebruikt: verjaardagen, communies, lentefeesten, Kerst, Nieuwjaar, of gewoon zomaar.

Hoe kunnen mensen hun Happy Moment nog ‘happier’ maken met Lijstjestijd?

Zeg het met een code

Als je een leuke uitnodiging maakt voor jouw feestje, kan je er een rechtstreekse code opzetten naar jouw verlanglijstje. Zo weten de mensen heel goed waarmee ze jou een plezier kunnen doen!

Gepersonaliseerde geschenken van Tadaaz

Op jouw verlanglijstje kan je ook de gepersonaliseerde geschenken van Tadaaz zetten!

Hoe gebruik je zelf Lijstjestijd?

We hebben voor elk gezinslid een verlanglijstje dat we gedurende heel het jaar aanvullen. Als de kinderen ergens iets leuks zien, kunnen ze dat onmiddellijk op hun lijstje zetten en zijn ze ‘gerust’ dat ze het ooit wel eens krijgen (bij een volgende gelegenheid). Na de geboorte van Pim stonden er nog enkele dingen op zijn geboortelijstje die hij nog niet kreeg. Die gebruikte ik dan nadien voor zijn eerste verjaardagsfeestje.
Het leuke aan Lijstjestijd is ook dat het niet alleen materiele cadeaus hoeven te zijn. Je kan er ook een uitstapje naar een pretpark of dierentuin opzetten, een babysitbeurt of zelfs een huisdier! Ook een gift voor het goede doel, een klusjesdag of kraamkost behoren tot de mogelijkheden, echt alles kan!

Wat is jouw eerstvolgende Happy Moment? Wij zijn benieuwd naar jouw Tadaaz lijstje!

Ons volgende feestvarken hier thuis is Pim, die wordt in mei twee jaar!

Omdat Pim helemaal into “grote auto’s “ is, kiezen we voor een stoere tractor uitnodiging! Een vlaggenlijn zal hij ongetwijfeld helemaal geweldig vinden, aangezien hij uren naar foto’s kan kijken. Pim kan heel erg genieten van lekkere koekjes, dus een koekjestrommel met een foto van hem zou hij ongetwijfeld superleuk vinden!

Wat vind je belangrijk bij het selecteren/kiezen/aanvaarden van webshops die al dan niet op Lijstjestijd.be komen?

Kleine webshops

We hebben een zwak voor kleine webshops die handgemaakte producten verkopen. Deze ondernemers geven we graag een duwtje in de rug door ze te promoten op ons platform.

Vernieuwende spullen

Daarnaast vinden we het ook superleuk om mooie collecties te ontdekken bij webshops die écht op zoek gaan naar vernieuwende en toffe spullen!

Duurzaamheid

Webshops met een hart voor de natuur, die duurzame spullen verkopen hebben ook een streepje voor. Want ook wij zijn begaan met ons klimaat en steunen deze initiatieven dus graag.

Op en top Belgisch

Last but not least: ze moeten op en top Belgisch zijn! Waarom zouden we het in het buitenland zoeken als het ook van eigen bodem kan? Lijstjestijd is fier op alle ondernemers die ons land rijk is en dat tonen we graag!

Wat zijn je dromen voor Lijstjestijd in de toekomst?

Dit jaar organiseren we voor het eerst twee evenementen. Op die manier willen we ook offline onze gebruikers inspireren!
En natuurlijk hopen we dat dankzij onze app en website iedereen de juiste cadeautjes krijgt.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *