Organiseer het perfecte kinderfeestje voor je kleine meid!

Je dochter is jarig ! Dat moet gevierd worden.. Uiteraard met een passend feestje. Wij zetten een aantal feest-thema’s met 100% girlpower in de kijker!

Feesten als een echte prinses

Is jouw kleine meid een echt prinsesje? Houdt ze van roze jurkjes, een kroontje en hakjes? Dan is de keuze niet zo moeilijk en wordt het een Prinsessenfeest met de lekkerste prinsessentraktaties, de mooiste versieringen en natuurlijk een passend uitnodigingskaartje. Zijn er broertjes of vriendjes die ook op het feestje komen, geen probleem. Een stoere ridder is natuurlijk ook altijd welkom! Zo krijgt jouw eigen prinsesje de sprookjesverjaardag van haar dromen.

 

kinderfeestje-prinsessenfeest-kader

 

Stoere piratenmeid

Lang niet alle meisjes zijn dol op prinsessen en alles wat daarbij hoort. In tegendeel, ook meiden kunnen dromen van piraat zijn op een echt piratenschip. Een piraat speelt natuurlijk liefst buiten, dus als het weer het toelaat is een speurtocht met een echte schatkist als beloning een perfecte activiteit voor het stoere kinderfeestje.  Op school moet er natuurlijk ook getrakteerd worden en omdat alles in het teken van de piraterij mag staan, past hier ook een stoere traktatie bij ! Denk aan mini schatkistjes gevuld met munten van chocolade. Liever geen snoep ? In plaats van chocolade kun je het kistje ook vullen met snack tomaatjes of druifjes.

 

kinderfeestje-piraten-kader

 

Feestje voor een glamour girl

Kleine meisjes worden groot…Tienerdames vinden thema feestjes niet meer zo leuk en houden van giechelen, kletsen, muziek en films. Verras je ‘grote’ dochter met een gezellig slaapfeestje, een bioscoopfeestje met veel popcorn of  – helemaal hip – een ‘The Voice’ feest! Welke meid van deze tijd droomt er niet van op het podium te staan en de sterren van de hemel te zingen. Zo wordt het kinderfeestje van vroeger een gezellig kids party, helemaal van deze tijd.

 

 

tienerfeestje-kader

 

Groot of klein, lief of stoer, piraat, prinses of superster… Voor elk kind is er wel een passend feestje te vinden. Laat je fantasie de vrije loop en verras je dochter met het perfecte verjaardagsfeest !

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *