Kaartje van de week 25/04 – 02/05

Deze week werden weer 4 nieuwe kaartjes uitgezocht die meedingen naar een superleuke prijs! Dit zijn ze:

Mauro

© Mieke dalle – de klikmobiel

Personaliseer zelf dit kaartje

De beestige kaart van Mauro

De foto is genomen bij de Klikmobiel. Zij heeft in haar tuin twee caravans staan, die volledig ingericht zijn met retro accessoires. De inspiratie haalden ze eigenlijk bij Mauro zelf. Hij was aan het spelen met de dieren en ze vroeg of hij 1 van de dieren kon laten balanceren op zijn hoofd met deze foto als resultaat.

 

Aangezien de foto’s vrij retro zijn, vonden ze het leuk om een kaartje met afgeronde hoeken te kiezen. Naast deze kaart is er ook nog een andere kaart en Mauro mocht zelf kiezen wie welke kaart kreeg!

 

Het thema dieren werd dan ook gekozen als het uiteindelijke thema voor het feest. De bedankjes worden alleszins ‘beestig’.

 

Het feest gaat thuis door. Mauro mocht ook de maaltijd kiezen en koos voor hamburgers met frieten, mmm! Er komen 80 volwassenen en 30 kinderen. Mauro wil met zijn centjes die hij krijgt een voetbaltafel kopen, cool!  Veel plezier op je lentefeest en met je voetbaltafel! ;-).

 

Briek

 

Personaliseer zelf dit kaartje

Briek’s retro kaartje

De foto werd in de studio genomen bij vriendin fotograaf Trien Byttebier. Het was een moeilijk keuze welke foto nu uiteindelijk op het kaartje zou komen te staan. Op deze foto draagt Briek zijn communiehemdje al, maar dat vonden ze eigenlijk niet erg. Briek vond het hemdje zelf ook heel tof en koos het zelf uit!

 

Ze kozen dit kaartje omdat ze het een heel tof concept vinden en het er ook wat retro uit vinden zien met de ronde randen en het pastelgroen. Briek vindt ook de waaier op de keerzijde zeer leuk.

 

Het feest gaat door in 2 delen. In de voormiddag vindt de misviering plaats en ’s middags is er een feest voor de familie. Eerst eten ze cote à los met frietjes en een groentebuffet en daarna volgt er een wel heel speciale ijstaart, namelijk een taart met een legohoofd! Maar dit is nog een verrassing voor Briek dus mondje dicht!

 

Deel 2 van het feest is met goede vrienden en buren en gaat door in de tuin. Er komt een foodtruck met artisanale hamburgers. Lekker! Er komen in totaal ongeveer 100 mensen (volwassenen en kinderen), het wordt dus een heus tuinfeest! Briek is blij dat er veel vrienden komen, hij komt namelijk goed overeen met hun kinderen. Plezier verzekerd dus! Er komen ook KSA-leiders opdienen van de groep waar Briek in zit, ook heel leuk dus.

 

Miro

 

Personaliseer zelf dit kaartje

De hippe kaart van Miro

Dit keer geen kaartje voor een communie of een lentefeest, maar voor een krokusfeest! De foto’s van Miro werden genomen in Oostende, in het kader van ‘Crystal ship’ rond graffiti. Hij mocht helemaal zelf kiezen hoe hij op de foto zou staan! En we kunnen alvast zeggen, hij doet het goed.  Miro nam graag zijn skateboard bij de hand, maar dit is niet op alle foto’s te zien, gelukkig wel op de volledige foto die genomen werd.

 

Het krokusfeest van Miro gaat door op 12 juni in het Klokhof te Loppem. Er zijn 40 volwassenen en maar liefst 19 kinderen uitgenodigd. Miro zal zich zeker en vast amuseren! Geniet van deze mooie dag!

 

Margaux

 

Personaliseer zelf dit kaartje

De ‘out of the box’ kaart van Margaux

In eerste instantie wou Margaux graag foto’s nemen bij een oude auto in een bos, maar uiteindelijk kwamen ze terecht bij ‘Joliensfotografie’.  Thuis mocht Margaux zelf haar kleedje uitkiezen! Toen ze in de studio van Jolien waren aangekomen, zag Margaux het kistje staan en vond het leuk om daarmee op de foto te gaan.

 

Toen ze uiteindelijk de foto’s kregen, was het een moeilijke opgave om er enkele uit te kiezen. Maar Margaux kon uiteindelijk toch de knoop doorhakken! Eens dat beslist was, was het tijd om een kaartje te maken. Op Facebook zagen ze een bericht over Tadaaz en ze namen een kijkje op onze website en vonden de ideale kaart voor Margaux!

 

Ze vonden dit kaartje mooi en origineel qua lay-out en de foto die Margaux heeft gekozen, paste er perfect in!

 

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de eerste communie van Margaux nog in volle gang, maar dat blijft voor nu eventjes nog een verrassing! We hopen  alvast dat Margaux er met volle teugen van kan genieten.

 

Stem nu op jouw favoriete kaartje van de week, de winnaar krijgt een Tadaaz waardebon van €40.
Stemmen doe je door je favoriete foto een like te geven op onze facebook pagina.
De facebook pagina vind je hier.

Kaartje van de week

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 164

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *