Valentijnscadeaus: 5 originele ideeën!

14 februari is weer in aantocht… Wij voelen die liefdeskriebels al in de lucht hangen ❤️️. Dit jaar is een etentje, een weekendje weg of een dagje shoppen sowieso niet mogelijk helaas. Daarom willen we uitpakken met originele valentijnscadeaus voor onze geliefden! Ben jij ook op zoek naar een top cadeau? We nemen je mee in onze top 5 ideeën!

romantische picknick

#1 Heerlijke valentijnscadeaus om op te eten

Het ultieme cadeau kun je natuurlijk opeten! Wij pakken uit met heerlijke Chocotoffs of koekjes in een gepersonaliseerde koekjestrommel. Uiteraard met je eigen foto’s en tekst. Maak er iets moois van en verras met dit originele cadeau. Samen smullen op de bank, zalig….

#2 Valentijnscadeaus met hartjes

Valentijnsdag zonder hartjes? Dat bestaat gewoonweg niet! Precies de reden waarom wij een leuke snowglobe met hartjesregen hebben waaraan jij je allermooiste foto kunt toevoegen. Een snoeppot met de lekkerste hartjes doet het ook gegarandeerd goed!

#3 Romantisch kaarslicht

Kaarslicht hoort bij een romantische avond. Met een heerlijke geurende kaars wordt het allemaal nog romantischer. Onze handmade geurkaarsen kun je voorzien van een liefdevolle boodschap zowel op de kaars als de luxe doos waarin hij verpakt zit. Wie ga jij verrassen?

#4 Traditioneel valentijnscadeau: de fotolijst

Natuurlijk ontbreekt de fotolijst niet in ons lijstje. Maar wij gaan niet voor een standaard lijstje hoor, zeker niet. Een fotohouder, bijvoorbeeld met droogbloemen, is alles behalve gewoontjes. Voeg een lieve quote toe in het midden en de liefde spettert eraf! Hou je van glitter&glamour? Dan sprankelt het bij jullie met dit glitterlijstje.

#5 Liefde is samen koken en een wijntje drinken

En dit jaar ziet het er zeker naar uit dat we samen thuis Valentijn moeten vieren. Geen etentjes buiten de deur helaas. Maar geen paniek, samen koken kan heel romantisch zijn. Zeker met een keukenschort met jouw liefdesverklaring. En het perfecte valentijnscadeau voor hem: de flesopener in stoer hout! Wedden dat dit zijn lievelingsopener wordt!

Maar save the best for last… want wij bieden echte kwalitatieve natuurwijn aan die je zelf kan personaliseren met een origineel etiket! Samen klinken op de liefde blijft romantisch. Cheers op jullie!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *