Vier Moederdag met deze originele ideeën

Het is bijna zover, Moederdag! De dag waarop jij jouw mama eens in de bloemetjes kan zetten. Je mama die er altijd voor je is en je helpt met je huiswerk of samen lekkere koekjes bakt. Mama zijn is een fulltime job, dus op Moederdag is het eens tijd om haar te verrassen. 

Moederdag

Nu is het tijd om haar te eens verwennen, maar hoe doe je dat op een originele manier? Wij hebben alvast enkele leuke ideetjes, waar jij jouw mama mee kan verrassen op deze speciale dag! 

 

Heb je al een leuk idee voor een moederdagcadeau, maar mag het voor je mama toch iets speciaals zijn, lees dan zeker al deze leuke ideeën. Zo kun je alvast wat inspiratie opdoen om van deze dag iets extra speciaals te maken. Wees maar zeker dat je mama onder de indruk zal zijn. 

 

Start de dag met een ontbijt op bed

Zorgt jouw mama er ook elke ochtend voor dat er een lekker ontbijtje op tafel staat? Verras haar dan vandaag met een zelfgemaakt ontbijtje. Dit zal ze zeker kunnen appreciëren. Zorg voor vers geperst sinaasappelsap, krokante pistolets en croissants die net uit oven komen, een lekkere kop koffie of thee, fruitsalade of een omeletje… Kortom, zorg ervoor dat alles aanwezig is voor het perfecte moederdagontbijtje en dat ze goed aan deze dag kan beginnen. Wil je ervoor zorgen dat dit echt een Happy Moment wordt, verras haar dan met ontbijtje op bed! 

Moederdag

 

Bloemen voor de liefste mama

Elke mama houdt ervan om eens een boeketje bloemen te krijgen, dus verras je mama met een boeketje van haar lievelingsbloemen. Bloemen zijn zonder twijfel het ideale Moederdag geschenk. Zorg natuurlijk ook voor een origineel tekstje en wens haar een fijne Moederdag! 

Verras haar met een etentje

Trakteer haar met een etentje in haar lievelingsrestaurant. Elke mama vindt het tof om te gaan eten, zeker wanneer ze zelf niet moet betalen. Start de avond met een lekker aperitief en sluit de avond af met een lekker dessertje! 

 

Natuurlijk kun je zelf ook iets maken, want misschien ben jij zelf wel een echte keukenprinses- of prins. In dat geval kun je haar lievelingsgerecht maken, dan zal het nog meer smaken. Een zelfgemaakt cadeautje is toch altijd een tikkeltje persoonlijker en kun je er nog meer van genieten. 

Moederdag

Verwendag in een wellness 

Welke vrouw houdt er nu niet om eens goed verwend te worden?  Een zalig dagje niets doen, daar droomt elke mama toch wel eens van. Verras haar daarom met een verwendagje. Hiervan zal ze zeker genieten. Sauna, massage… een dagje voor haar zelf. Dat kan iedereen wel eens deugd doen.  Dit zal pas een originele Moederdag worden. 

Moederdag

Een dagje gaan shoppen met de mama

Ga met je mama naar haar favoriete winkels en laat jullie eens volledig gaan. Steek je mama helemaal in het nieuw en trakteer haar op een nieuw kleedje met bijpassende schoenen. Dat zal ze zeker wel leuk vinden. Of kies voor een mooie moeder-dochter ketting. En trakteer haar terwijl ook nog eens op een lekker waffel of een ijsje met al haar favoriete smaken. 

Bak haar favoriete dessert

Kan je mama niet afblijven van al die zoetigheden? Dan hebben wij voor jou het perfecte cadeau gevonden. Bak haar favoriete taart of dessert! 

 

Is ze een supergrote fan van chocolade, maakt een dan chocoladetaart of chocomousse. Of is ze verzot op appel, bak dan voor haar een appelcake. Er is zeker en vast iets wat ze graag super graag eet en waar jij haar mee kan verrassen. 

Moederdag

De leukste en originele moederdagcadeaus

Er zijn een heleboel leuke activiteiten, waar je jouw moeder mee kan verrassen, maar wat mag er natuurlijk niet ontbreken? Juist, een leuk en origineel cadeau als herinnering voor deze speciale dag. Heb je echt geen idee wat je moet kopen? Neem dan zeker een kijkje naar al onze moederdagcadeaus en kies voor een leuk cadeautje dat helemaal past bij jouw mama. 

 

Je wilt natuurlijk ook dat je mama deze speciale dag niet zomaar zal vergeten, want jij hebt er zoveel werk in gestoken. Zorg er voor dat je mama de dag van haar leven beleeft en geef haar nog een extra cadeautje. Zoals je ziet zijn er dus mogelijkheden genoeg om je mama eens verrassen en ook om te laten zien hoeveel je van haar houdt en dat je al haar werk apprecieert. 

Moederdag

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *