De nieuwe collectie geboortekaartjes ‘Cocooning baby’

Zijn jullie in blijde verwachting? Wij wensen jou alvast proficiat met de geboorte van jullie kindje. Zo’n geboorte vraagt natuurlijk ook wat werk. Er moet zoveel gebeuren op zo’n korte tijd. Je moet geboortekaartjes kiezen, een naam voor je kindje, doopsuiker… en nog zoveel meer, maar geen zorgen. Je hebt negen maanden de tijd om dit allemaal in orde te brengen. Natuurlijk wil je dit heugelijk nieuws delen met al je familie en vrienden. Breng iedereen op de hoogte met deze unieke geboortekaartjes ‘Cocooning baby’.

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Weet je niet waar je moet beginnen of weet je totaal niet wat de laatste trends zijn? Geen nood. Neem snel kijkje en ontdek de leukste geboortekaarten voor meisjes en jongens uit onze nieuwe collectie ‘Cocooning baby’. Deze collectie heeft de schattigste illustraties voor het kaartje van jullie pasgeboren baby’tje. Laat je daarnaast ook nog eens verrassen door de mooie warme terra kleuren. Deze mooie kleuren geven warmte en stijl aan je kaartje. Wat moet je nog meer hebben voor het ideale geboortekaartje?  

Originele geboortekaartjes ‘Cocooning baby’ met de schattigste illustraties

Het is niet gemakkelijk om een origineel geboortekaartje te vinden. Je wilt dat het helemaal past bij jullie en bij de geboorte van het kindje. Iedereen moet meteen kunnen weten dat dit geboortekaartje van jullie komt! Deze kaartjes zijn precies wat jij zoekt. Laten we beginnen met deze schattige kaartjes. De mooiste illustraties gecombineerd deze zachte terra kleuren zorgen voor het perfecte geboortekaartje.

De kleuren geven een warme tint aan jullie favoriete kaartje. Vergeet ook zeker niet te kijken naar de afgeronde hoeken van deze leuke kaartjes. Ben je meer fan van de rechte hoeken? Beide zijn super leuk, maar creëren toch een andere stijl. Kies je eerder voor het klassieke vierkante kaartje of ga je toch voor iets anders?  Kies iets wat helemaal bij jullie past.

 

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'


Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Hippe geboortekaartjes met goud- en koperfolie

Ben je al helemaal fan van deze kaartjes? Of ben je toch nog op zoek naar dat extraatje voor het geboortekaartje uniek te maken? Neem dan zeker een kijkje naar deze geboortekaartjes met goudfolie voor meisjes en jongens. De naam van jouw kindje en de details van de bloemenkrans zijn afgewerkt met folie. Nu zal het kaartje van jouw kindje ongetwijfeld opvallen. De illustraties en folie zorgen voor de perfecte afwerking van jullie favoriete kaartje. 

 

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

De leukste ‘Cocooning baby’ geboortekaartjes met label

Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze collectie? Laat je dan betoveren door deze originele, maar tegelijk stoere geboortekaartjes met label voor de geboorte van jullie kleintje! Super origineel! Het kaartje in combo met een label zorgt ervoor dat jouw kaartje helemaal af is.

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'


Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Het label zorgt voor een uniek kaartje, waar iedereen onder de indruk van zal zijn. Je labeltje kan je personaliseren met de geboortedatum en een leuke illustratie. De afgeronde hoeken creëren ook de perfect look voor het kaartje. Alle laatste trends vind je terug in deze geboortekaartjes. 

 

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'


Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

De “Cocooning baby” bedankkaartjes

Je kindje is geboren en alle geboortekaartjes zijn verstuurd. Super, maar hier houdt het niet mee op. Was je betoverd door deze schattige collectie? Dan hebben wij nog een verrassing voor jou. Deze leuke bedankkaartjes helemaal in stijl van je geboortekaartje! Dat is toch fantastisch nieuws! Bovendien zijn bedankkaartjes in deze tijden ook nog eens super handig. In de tijden van corona is het niet altijd mogelijk om familie en vrienden over de vloer te krijgen om hen te laten kennismaken met jullie pasgeboren kindje.

 

Veel vrienden en familie en sturen hun cadeautje op, maar natuurlijk wil je hen ook bedanken. En hoe doe je dat beter dan met een gepersonaliseerd bedankkaartje? Zorg voor een eigen foto van je kindje, zo kan iedereen toch al eens zien hoe jullie kindje eruitziet. Kies voor je favoriete foto en verstuur dit leuke bedankkaartje naar al je vrienden en familie. Ze zullen zo blij zijn dat ze jullie kindje toch al eens vanop afstand kunnen bewonderen. 

 

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Happy cocooning met bijpassende doopsuiker, cadeaus en nog zoveel meer!

De geboorte van jullie kindje is een speciaal moment, daarom moet ook alles perfect zijn op deze mooie dag. Kies je voor deze schattige bedankkaartjes? Vergeet dan ook zeker niet te kijken naar de bijpassende enveloppen en werk deze af met een gepersonaliseerde sticker. Voilà, deze zijn helemaal klaar om te verzenden naar vrienden en familie. Zorg ook voor bijpassende stickers om je cadeaus, doopsuiker… mee te personaliseren. Bij Tadaaz vind je alvast alles om ervoor te zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt. Van bedankkaartjes tot doopsuiker en van cadeaus tot geboorte versiering! 

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

Geboortekaartjes 'Cocooning baby'

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *