Coronaproof traktatie school voor de verjaardag

Je zoon of dochter wordt binnenkort een jaartje ouder, maar helaas is het in tijden van corona niet mogelijk om een groot feest te geven voor al zijn of haar vriendjes, vriendinnetjes en familie. Laat de verjaardag van jouw zoon of dochter niet zomaar passeren en zorg ervoor ze kunnen genieten van deze speciale dag! Weet je niet meteen hoe je de verjaardag van jullie kindje speciaal kan maken? Geen probleem! Wij hebben alvast een leuk idee. Kies voor een leuke coronoproof traktatie voor op school, die je zoon of dochter met trots kan uitdelen in de klas aan al hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo weet iedereen wie de jarige is en kunnen ze toch nog genieten van deze bijzondere dag.

 

Traktatie school

Traktatie ideeën voor op school

Wij hebben voor jouw de leukste traktaties op een rijtje gezet, waar je jong en oud mee kan verrassen. Kies voor een leuke verjaardag traktatie voor op school. 

Wist je trouwens ook dat er super veel voordelen zijn als je kiest voor een traktatie? Ten eerste, het is coronaproof, want je geeft geen feestje, maar terwijl kan je kind wel genieten van zijn verjaardag. En daarnaast heeft iedereen ook nog eens een super toffe herinnering aan deze speciale dag! Neem snel een kijkje tussen al onze traktaties voor school! 

Blaas de mooiste bellen met deze bellenblazen

Welk kind is nu niet verzot op bellenblazen? Ik denk toch wel iedereen. Misschien was jij er ook wel een grote fan van toen je kind was en hield je zelf wedstrijden van wie de grootste bellen kon blazen. 

Deze bellenblazen zijn het ideale uitdeelcadeau voor op school uit te delen. Daarbij kan je ook nog eens kiezen tussen verschillende kleurtjes zoals roze, wit of ben je toch meer fan van zwart? Personaliseer deze bellenblazen met een leuke sticker, waar de naam van je kindje op staat. Zo weet iedereen van wie ze dit fantastische cadeau hebben gekregen.

 

Traktatie school

Traktatie school

 

Dominospel als traktatie voor op school

Wie houdt nu niet van gezelschapsspelletjes? Iedereen toch! Kies daarom voor dit leuke dominospel in een houten doosje. Hiermee kan je ongetwijfeld niets fout mee doen. Verras iedereen met dit leuke uitdeelcadeautje voor op school. Bovendien kan je ook nog eens kiezen om dit leuke doosje te personaliseren met enkele toffe foto’s of de naam van je kindje!

Traktatie school

Traktatie school

 

Sleutelhangers in de tofste vormen

Kies voor houten sleutelhangers als traktatie en verras iedereen met deze leuke uitdeelcadeaus. Je kan deze sleutelhangers trouwens overal mee naartoe nemen. Hang ze bijvoorbeeld aan je boekentas of aan je pennenzak! Er zijn mogelijkheden genoeg. Heb je trouwens als gezien dat je deze sleutelhangers kan krijgen in verschillende vormen. Kies voor jouw favoriete vorm. De ideale traktatie voor op school! 

Traktatie school

Traktatie school

 

Zeeppompjes, het ideale uitdeelcadeau in deze tijden

Met deze zeeppompjes als traktatie kan je ongetwijfeld niets fout doen in deze tijden. Met deze zeeppompjes zullen de kindjes hun handen met plezier willen wassen. Personaliseer het zeeppompje met de naam van je kindje of ga voor een leuk tekstje. Kortom zorg dat iedereen weet van wie hij deze fantastische traktatie heeft gekregen. 

Traktatie school

Traktatie school

 

De mooiste kaarsen als traktatie

Ben je op zoek naar iets origineel? Dan zijn deze kaarsen vast en zeker iets voor jou. Dit is pas een warm uitdeelcadeautje. Schrijf een mooi tekstje en kies voor de favoriete foto van je kindje. Of zorg voor een sticker met een leuke illustratie zoals het favoriete dier van je kindje. Iedereen zal hier nog lang kunnen van nagenieten.

Traktatie school

Traktatie school

 

Lippenbalsem als originele traktatie

Ben je al helemaal verzot van al onze andere traktaties, dan zul je zeker fan zijn van deze, lippenbalsem met de smaak vanille. En dat is niet de enige verrassing. Bij de lippenbalsem zit er ook nog eens een super mooi spiegeltje. Deze lippenbalsem is ook verkrijgbaar in de leukste kleurtjes. Kies je voor een lippenbalsem voor de meisjes en een dominospel voor jongens? Of juist andersom?

Traktatie school

 

Trakteren op school met deze lekkere snoep

En wat mag er zeker niet ontbreken bij een verjaardag? Juist, lekkere snoepjes! Het is misschien niet de meeste gezonde traktatie voor op school, maar voor één keer mag dat wel. Je kindje verjaart tenslotte maar één keer per jaar. Laat je verrassen en ontdek al onze super lekkere snoepjes! Er is keuze genoeg! Kies je voor  gekleurde snoepjes of laat je verleiden door onze artisanale lolly’s in verschillende kleuren.

Traktatie school

Traktatie school

 

Ben je al fan van deze snoep? Neem dan zeker ook eens een kijkje naar de rest van onze snoep! Ga je voor de snoepkettingen of kies je voor de choco choops? Of kies je voor beide? Deze lekker snoepketting kan je krijgen in drie toffe kleurtjes! Daarnaast hebben wij ook de tofste kubusdoosjes en snoepzakjes om al deze lekker snoepjes in te steken, die je ook nog eens kan afwerken met een gepersonaliseerde sticker!

Traktatie school

Traktatie school

 

Traktatie zakjes in verschillende stijlen

Een traktatie geven is altijd leuk, maar natuurlijk is het nog leuker als je dit op een speciale manier kan doen. Tadaaz heeft verschillende traktatie zakjes, waar jij al dat lekkere snoep kan insteken. Ben je meer van fan een stoffen traktatie zakje in je favoriete kleur of toch eerder van een schattige snoepwikkel met je favoriete tekening. Ga voor dezelfde stijl van je traktatie, dat zal pas een verrassing zijn. Of ontwerp zelf een traktatie zakje, dat is pas origineel! Laat je inspireren door

De leukste traktaties voor op school

Heb je al enkele toffe uitdeelcadeautjes gezien? Super, maar vergeet zeker ook niet al de andere cadeaus te bekijken. Er is zoveel keuze! Er zit zeker en vast iets tussen om jouw kindje mee te verrassen. Ondanks corona, zal jouw zoon of dochter toch kunnen genieten van hun verjaardag! Heb je toevallige een jongere broer of zus? Lees onze blog: ‘Traktatie crèche: de leukste uitdeelcadeautjes’

 

uitnodigingen, tafeldecoratie en bedankjes voor je feest

Geef hier jouw mening