Traktatie school voor de verjaardag

Binnenkort een feestvarkentje in huis? Laat de verjaardag van jouw zoon of dochter niet zomaar passeren en zorg ervoor ze kunnen genieten van deze speciale dag! Weet je niet meteen hoe je de verjaardag van jullie kindje speciaal kan maken? Geen probleem! Wij hebben alvast een leuk idee. Kies voor een leuke traktatie voor op school, die je zoon of dochter met trots kan uitdelen in de klas aan al hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo weet iedereen wie de jarige is en kunnen ze volop genieten van deze bijzondere dag.

Traktatie school voor de verjaardag

Traktatie ideeën voor op school

Wij hebben voor jouw de leukste traktaties op een rijtje gezet, waar je jong en oud mee kan verrassen. Kies voor een leuke verjaardag traktatie voor op school. Een traktatie of uitdeelcadeautje geeft iedereen een super toffe herinnering aan deze speciale dag! Neem snel een kijkje tussen al onze traktaties voor school! 

Blaas de mooiste bellen met deze bellenblazen

Welk kind is nu niet verzot op bellenblazen? Ik denk toch wel iedereen. Misschien was jij er ook wel een grote fan van toen je kind was en hield je zelf wedstrijden van wie de grootste bellen kon blazen. 

Deze bellenblazen zijn het ideale uitdeelcadeau voor op school uit te delen. Daarbij kan je ook nog eens kiezen tussen verschillende kleurtjes zoals roze, wit of ben je toch meer fan van zwart? Personaliseer deze bellenblazen met een leuke sticker, waar de naam van je kindje op staat. Zo weet iedereen van wie ze dit fantastische cadeau hebben gekregen.

Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag

Dominospel of kleurtjes als traktatie voor op school

Wie houdt nu niet van gezelschapsspelletjes? Iedereen toch! Kies daarom voor dit leuke dominospel in een houten doosje. Hiermee kan je ongetwijfeld niets fout mee doen. Verras iedereen met dit leuke uitdeelcadeautje voor op school. Bovendien kan je ook nog eens kiezen om dit leuke doosje te personaliseren met enkele toffe foto’s of de naam van je kindje! Ook de kleurtjes zijn ongetwijfeld een succes en zullen nog lang gebruikt en bewaard worden!

Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag

Sleutelhangers in de tofste vormen

Kies voor houten sleutelhangers als traktatie en verras iedereen met deze leuke uitdeelcadeaus. Je kan deze sleutelhangers trouwens overal mee naartoe nemen. Hang ze bijvoorbeeld aan je boekentas of aan je pennenzak! Er zijn mogelijkheden genoeg. Heb je trouwens als gezien dat je deze sleutelhangers kan krijgen in verschillende vormen. Kies voor jouw favoriete vorm. De ideale traktatie voor op school! 

Zeeppompjes, het ideale uitdeelcadeau

Met deze zeeppompjes als traktatie kan je ongetwijfeld niets fout doen. Met deze zeeppompjes zullen de kindjes hun handen met plezier willen wassen. Personaliseer het zeeppompje met de naam of foto van je kindje, of kies voor een leuk tekstje op een label of stickertje. Kortom, zorg dat iedereen weet van wie hij deze fantastische traktatie heeft gekregen. 

Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag

De mooiste kaarsen als traktatie

Ben je op zoek naar iets origineel? Dan zijn deze kaarsen vast en zeker iets voor jou. Dit is pas een warm uitdeelcadeautje. Schrijf een mooi tekstje en kies voor de favoriete foto van je kindje. Of zorg voor een sticker met een leuke illustratie zoals het favoriete dier van je kindje. Iedereen zal hier nog lang kunnen van nagenieten.

Lippenbalsem als originele traktatie

Ben je al helemaal verzot van al onze andere traktaties, dan zul je zeker fan zijn van deze, lippenbalsem met de smaak vanille. En dat is niet de enige verrassing. Bij de lippenbalsem zit er ook nog eens een super mooi spiegeltje. Deze lippenbalsem is ook verkrijgbaar in de leukste kleurtjes. Kies je voor een lippenbalsem voor de meisjes en een dominospel voor jongens? Of juist andersom?

Traktatie school voor de verjaardag

Trakteren op school met deze lekkere snoep

En wat mag er zeker niet ontbreken bij een verjaardag? Juist, lekkere snoepjes! Het is misschien niet de meeste gezonde traktatie voor op school, maar voor één keer mag dat wel. Je kindje verjaart tenslotte maar één keer per jaar. Laat je verrassen en ontdek al onze super lekkere snoepjes! Er is keuze genoeg! Kies je voor  gekleurde snoepjes of laat je verleiden door onze artisanale lolly’s in verschillende kleuren.

Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag

Ben je al fan van deze snoep? Neem dan zeker ook eens een kijkje naar de rest van onze snoep! Ga je voor de snoepkettingen of kies je voor de choco choops? Of kies je voor beide? Deze lekker snoepketting kan je krijgen in drie toffe kleurtjes! Daarnaast hebben wij ook de tofste kubusdoosjes en snoepzakjes om al deze lekker snoepjes in te steken, die je ook nog eens kan afwerken met een gepersonaliseerde sticker!

Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag
Traktatie school voor de verjaardag

Traktatie zakjes in verschillende stijlen

Een traktatie geven is altijd leuk, maar natuurlijk is het nog leuker als je dit op een speciale manier kan doen. Tadaaz heeft verschillende traktatie zakjes, waar jij al dat lekkere snoep kan insteken. Ben je meer van fan een stoffen traktatie zakje in je favoriete kleur of toch eerder van een schattige snoepwikkel met je favoriete tekening. Ga voor dezelfde stijl van je traktatie, dat zal pas een verrassing zijn. Of ontwerp zelf een traktatie zakje, dat is pas origineel! Laat je inspireren door alle mogelijkheden.

Traktatie school voor de verjaardag

De leukste traktaties voor op school

Heb je al enkele toffe uitdeelcadeautjes gezien? Super, maar vergeet zeker ook niet al de andere cadeaus te bekijken. Er is zoveel keuze! Er zit zeker en vast iets tussen om jouw kindje mee te verrassen. Jouw zoon of dochter zal zeker kunnen genieten van hun verjaardag! Is er toevallig een jongere broer of zus met een feestelijk moment in het vooruitzicht? Lees onze blog: ‘Traktatie crèche: de leukste uitdeelcadeautjes’

Traktatie school voor de verjaardag
Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *