Geboortekaartjes diep in de zee: de nieuwe collectie!

Eindelijk! Het is zover, over enkele maanden worden jullie mama en papa. Je wil met iedereen delen dat jullie kleine spruit geboren is. En hoe doe je dat beter dan met een geboortekaartje? Laat je inspireren en bekijk onze nieuwe collectie ‘Diep in de zee’. Een collectie met de mooiste geboortekaartjes van de onderwaterwereld met je favoriete zeedier. 

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met je lievelingsdier

Ben je helemaal fan van de onderwaterwereld? Begin dan al maar eens naar deze kaartjes te kijken. De schattige illustraties zoals van de schildpad en de babyvisjes zorgen ervoor dat je hart gaat smelten. Of ga je toch liever voor een eco geboortekaartje met een foto van je kindje om het persoonlijker te maken? Dit is pas een unieke manier om de geboorte van je kindje bekend te maken. 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Hip geboortekaartje met kleine walvis

Met deze hippe geboortekaartjes kan je iedereen laten weten hoe blij je bent met de geboorte van je kindje. Wie wil nu niet zo’n geboortekaartje met een schattige walvis? De neutrale achtergrond in combinatie met de schattige illustraties zorgen voor een hip geboortekaartje van je favoriete zeedier

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Ben jij ook fan van deze kaartjes met deze walvis? Dan hebben wij nog een surprise voor jou! Hetzelfde zeediertje in een ander jasje. Verras familie en vrienden met dit originele kaartje. De afgeronde hoeken zorgen precies voor de look die jij wil voor de geboorte van jouw dochter of zoon! Heb je trouwens al gezien dat de naam van jullie kindje in goudfolie schittert? Neem dan snel maar eens een kijkje naar het kaartje met die schattige roze walvis. Dat zorgt pas voor een luxueuze uitstraling. 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Trendy geboortekaartjes met grote walvis 

Wil je een iets stoerder geboortekaartje? Neem dan maar eens een kijkje naar onze geboortekaarten met deze kanjers van walvissen. De bijpassende illustraties zorgen voor een mooi geheel, waarmee je iedereen kan verrassen voor de geboorte van je kindje. 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Geboortekaartje met goud- of zilverfolie 

Ben je helemaal fan van deze collectie, maar mis je toch nog die extra touch? Neem dan ook eens kijkje naar onze luxe geboortekaartjes met goud- of zilverfolie. De folie in combinatie met je favoriete zeedier zorgt voor een prachtig geboortekaartje! Zie jij daar die schildpad zwemmen? 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

De leukste doopsuiker als aandenken voor familie en vrienden 

Geboortekaartje, bedankjes, doopsuiker… Er komt heel wat kijken bij de geboorte van je kleine spruit. Ontdek daarom al onze doopsuiker die past bij jullie kaartje. Er is voor elk wat wils. Heb je eerder een voorkeur voor de traditionele doopsuiker? Of toch op zoek naar iets anders zoals een zeepje? Of een potje bijpassende badzout? Laat je inspireren door ons aanbod! 

Geboortekaartjes

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 163

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *