Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes zee

24 producten

Hippe geboortekaartjes zee voor jouw kindje

Geboortekaartjes dieren zijn sowieso perfect om de komst van een kindje aan te kondigen. De allernieuwste trend hierin zijn dieren uit de onderwaterwereld: mooie visjes, walvissen, zeeschildpadjes en octopusjes natuurlijk. 

Met stip op 1: geboortekaartjes walvis

Er wonen zoveel dieren in de zee, maar er zijn een aantal diertjes die perfect passen op een lief babykaartje. Een schattige walvis staat met stip op nummer één! Een stoere pentekening van een walvis op het kaartje van jouw wonder of juist een lieve tekening in zachte pasteltinten. Je vindt ze allemaal terug op deze pagina!

Geboortekaartjes met visjes

Behalve een walvis kun je natuurlijk ook allerlei andere zeedieren verwachten op onze geboortekaartjes zee. Visjes in allerlei kleurtjes, een lief schilpadje of een octopus. Allemaal zwemmend in die wonderlijke onderwaterwereld. Wat een prachtige sfeer!

Unieke geboortekaartjes met folie

De trend goudfolie ontbreekt uiteraard niet in deze collectie. Op een aantal designs kun je de naam van je kindje in goudfolie laten bedrukken. Ontdek ze snel en maak jouw kaartje helemaal persoonlijk via de online editor.

Unieke ontwerpen met dieren uit de onderwaterwereld

Nederland is een land aan zee, geboortekaartjes in dit thema zijn dan ook extra populair. Neem een duik in de onderwaterwereld en ontdek de mooiste designs. Kaartjes met afgeronde hoeken geven jouw kaart die extra zachte look. Mooie pasteltinten en stoere pentekeningen of juist basic kaartjes met alleen de naam en één zeediertje als detail. 

Gratis proefdruk geboortekaart

Heb jij de perfecte geboortekaart met zeediertjes gevonden voor je zoon of dochter? Bestel dan zeker een gratis proefdruk en ontdek de look & feel van jouw eigen creatie. Wat leuk om te zien hoe jouw babykaart straks bij familie en vrienden op de mat zal vallen.

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!