Traktatie crèche: de leukste uitdeelcadeautjes

Vier je binnenkort de eerste verjaardag van je kindje, maar vind je je kindje nog wat te jong om een kinderfeestje te geven voor al haar of zijn vriendjes? Geen probleem! Zorg ervoor dat jouw kindje toch kan genieten van deze speciale dag. Kies voor de leukste traktatie om de eerste of tweede verjaardag van je kindje te vieren.

Traktatie crèche

Verras je zoon of dochter, vriendjes en vriendinnetjes met de leukste traktaties voor de crèche. Laat je betoveren door onze leukste uitdeelcadeautjes. Er is zoveel keuze om de juiste traktatie te vinden voor in de crèche. Ga voor jouw favoriete traktatie. Wordt je kindje nu één jaar of twee jaar? Wij hebben de leukste traktatie voor jouw kindje. Hierbij enkele toffe ideetjes om te trakteren.

Op zoek naar een traktatie crèche voor 1 jaar of 2 jaar

Misschien gaf je vroeger zelf wel een traktatie aan al je vriendjes en vriendinnetjes voor je verjaardag of kreeg je zelf een uitdeelcadeautje. Alleszins het is toch altijd leuk om iets te geven voor je verjaardag, zeker in tijden wanneer je geen feestje kan geven. Zorg daarom toch voor een leuke verrassing voor de verjaardag van je kindje. Wordt jullie kindje nu één of twee jaar, wij heb alvast allerlei leuke traktaties om jouw kindje in de kijker te zetten op zijn of haar verjaardag!

Kleurpotloden voor de mooiste tekeningen

Elk kind houdt ervan om te kleuren of om een tekening te maken voor zijn mama of voor zijn oma en opa. Met deze potloodjes en waskrijtjes maak je de mooiste tekeningen. De kleurpotloodjes en waskrijtjes zitten in een leuk kokertje, zodat ze deze niet meteen kwijtraken en er nog lang kunnen van genieten. Werk het kokertje af met een gepersonaliseerde sticker met de naam van jouw kindje. Kies voor een leuke sticker dat past bij de verjaardag van jouw zoon of dochtertje.

Traktatie crèche

Een gepersonaliseerde jojo

Weet je wat ook super leuk is om te geven als traktatie? Een gepersonaliseerde jojo. Ieder kindje houdt toch van een jojo. Deze houten jojo’s zijn de ideale traktatie. Daarbij kun je je naam van je kindje ook nog eens in de jojo laten laseren. Zo weet iedereen van wie dit leuke cadeautje is.

Traktatie crèche

siem_devos

Zeepjes als uitdeelcadeautjes

Heb jij deze zeepjes als gezien? Super schattig! Met deze zeepjes ben je pas origineel. Super handig en je ruikt nog eens lekker ook. Zorg voor een bijpassend label, dat maakt jouw geschenk helemaal af! Kies tussen je favoriete kleur en verras al de vriendjes van je kindje hiermee!

Traktatie crèche

 

Badzout als traktatie voor in de crèche

Badzout is het ideale geschenkje. Een glazen potje gevuld met badzout in je favoriete kleurtje. Bovendien kan je deze glazen potjes ook nog eens personaliseren met een leuke sticker of een leuke quote. Het meest ontspannende en relaxerende cadeau!

Traktatie crèche

Traktatie crèche: de lekkerste snoepjes

Een cadeautje geven is natuurlijk altijd leuk, maar dat zijn snoepjes ook. En geef toe welk kindje is nu geen fan van snoep? En voor een verjaardag mag het al een keer iets ongezonder zijn. Ontdek onze lekkerste snoepjes en leukste snoepzakjes die jouw kindje kan uitdelen aan zijn vriendjes om zijn eerste of tweede verjaardag te vieren. Laat je verleiden door onze artisanale lolly’s in het favoriete kleur van je zoon of dochter. Of ga voor onze lekkere gekleurde ronde snoepjes. Is je kindje een supergrote fan van chocolade? Kies dan voor deze lekkere gekleurde choco choops.

Traktatie crèche

Bovendien kan je deze snoepjes volledig personaliseren met de naam van je kindje. Kies voor een leuk doosje of snoepzakje om de snoepjes in te steken en werk het af met een gepersonaliseerde sticker. Zo zal iedereen onthouden van wie ze deze lekker snoepjes hebben gekregen. Deze traktatie zal zeker in de smaak vallen!

Een gepersonaliseerd traktatie zakje

Na lang twijfelen, heb je dan eindelijk gekozen voor je favoriete traktatie(s), maar natuurlijk wil je dit nog op een speciale manier aan iedereen uitdelen en hoe doe je dat beter dan met een gepersonaliseerd traktatie zakje? Kies je voor een stoffen traktatie of ga je toch liever voor een snoepzakje met een gepersonaliseerd design helemaal in de stijl van je traktatie?

Traktatie crèche

Ontdek jouw favoriete traktatie voor in de crèche

Ben je helemaal fan van deze traktaties? Ontdek dan snel al onze andere uitdeelcadeautjes voor te trakteren en laat je betoveren door meest unieke schattige cadeautjes om de eerste verjaardag van jouw kindje te vieren. Zoals bijvoorbeeld een bloempotje met een gepersonaliseerde sticker of een houten balpen, waarin je de naam van je kindje kan laseren. Of kies voor een leuk gezelschapsspel zoals domino of memory. Plezier gegarandeerd!  Zoals je kan zien, zijn er dus tal van mogelijkheden om de ideale traktatie te vinden.

Heb je een oudere broer of zus? Lees dan zeker onze blog ‘Traktaties op school voor de verjaardag van jullie kindje te vieren‘.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *