Aankondiging geboorte via WhatsApp: de populairste berichtjes op een rij

Eerst waren er geboortekaartjes. Toen waren er sms’jes en toen was er WhatsApp. En tegenwoordig zijn ook Facebook en Instagram niet meer weg te denken als geliefde kanalen om de geboorte van je kleine spruit aan te kondigen. Inspiratie nodig om je baby voor te stellen via WhatsApp of op social media? Wij zetten de populairste geboorte aankondigingen op een rij.

Aankondiging geboorte WhatsApp

Dat je de geboorte aankondigt via WhatsApp, hoeft natuurlijk niet het einde te zijn van het geboortekaartje. Integendeel! De aankondiging via je smartphone is een mooie eerste stap, maar zeker geen vervanging van het geboortekaartje. Je kiest je geboortekaartje dus nog even zorgvuldig uit, maar laat het wél voorafgaan door een originele WhatsApp boodschap. Zo verras je vrienden en familie met een leuke ‘teaser’. Bovendien gaat het ook sneller, je geboortekaartjes zijn even onderweg via de post en jullie kunnen waarschijnlijk niet wachten om het nieuws te delen met vrienden en familie.

Populaire WhatsApp tekstjes

Enkele hartverwarmende WhatsApp berichten die het bijzonder goed doen bij de aankondiging van een geboorte. Zit er iets voor jou tussen?

“Hier ben ik dan! Mijn naam is Stan.”

“Mogen we even storen? Ons prinsesje is geboren. Iedereen mag weten dat ze Louise gaat heten.”

“Nieuwe kleertjes in de kast. Geen enkel maatje dat mij past! Maar nu weet ik voor wie ze zijn: ze zijn voor mijn lieve broertje, Stijn.”

“Tussen het speelgoed en de hond, kruipt binnenkort Lias rond.”

“Je zult hem nog wel horen, vandaag is Wout geboren!”

“Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij!”

“En zie, daar is dochter nummer drie!”

“Zo bijzonder, zo apart. Een stukje van ons eigen hart.”

“Gelieve eerst te bellen, voordat je vingertjes en teentjes komt tellen.”

“Papa fier, mama blij. Buikje weg en ik erbij!”

Heb jij een toffe aankondiging voor de geboorte van jouw kindje verstuurd? Deel het gerust in de comments. Bekijk ook zeker onze ideeën voor een leuke aankondiging op Facebook, Twitter of Instagram!

Toch liever een hip geboortekaartje

Willen jullie toch liever geboortekaartjes versturen als allereerste aankondiging bij vrienden en familie? Bij Tadaaz kan je ontzettend veel toffe geboortekaartjes vinden 💚

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *