4 schattige trends voor originele geboortekaartjes

Het mooiste, het liefste, het meest originele, … Iedereen wilt dat zijn geboortekaartje perfect is. Of je dan ook echt kan praten van mooier of liever gaan we hier niet beweren. Wel helpen je graag aan wat inspiratie met enkele voorbeelden en trends voor originele geboortekaartjes.

Ieder jaar duiken er nieuwe trends op, ook bij de ontwerpen van de geboortekaartjes. Welke trends je mag verwachten, tonen we graag met enkele leuke voorbeelden.

1. Vintage & retro geboortekaartjes – old school in een fris kleedje

De retrotrend kwam vorig jaar aanzetten in de mode- en interieurwereld maar nu zien we ook hippe retro geboortekaartjes. Surf’s up, flower power en het ultieme hippiebusje zijn slechts enkele van de gebruikte thema’s.

De combinatie van die retro thema’s met babyfoto in sepia zorgen voor superoriginele geboortekaartjes. En laten we ook die leuke motiefjes niet vergeten: de finishing touch van ieder geboortekaartje!

2. Doopsuiker en geboortekaartjes in één stijl

Wanneer je een prachtig geboortekaartje hebt gekozen, is het natuurlijk leuk als je ook de doopsuikerverpakking in dezelfde stijl kan kiezen. Zo kan je prachtige displays maken om je doopsuiker uit te delen thuis, op het werk en in het ziekenhuis.

originele geboortekaartjes

3. Een gekke beestenboel met de uil & het eendje in de hoofdrol

Lieve baby’s en schattige dieren: het zorgt altijd voor een spontaan ‘ooh-momentje’. Het verbaast ons dan ook niet dat we jaarlijks dieren zien terugkomen in de ontwerpen van geboortekaartjes. Mag het wat origineler? Kies dan voor een geboortekaartje in de vorm van een uil of een eendje bijvoorbeeld!

4. Professionele babyfoto’s voor het geboortekaartje

Aangezien je maar 1 geboortekaartje maakt (per baby dan toch), wil je uiteraard dat ieder element en elk detail perfect is. Daarom doen we steeds vaker beroep op een professionele fotograaf. Zo’n fotoshoot levert immers heel wat schattige foto’s op die je naast je geboortekaartje ook kan gebruiken voor een foto-album.

Wat betreft de babyfoto’s, zien we tegenwoordig dat enerzijds de broertjes, zusjes of zelfs de huisdieren bij de foto betrokken worden. Anderzijds is het ook een leuke trend om in te zoomen op bijvoorbeeld die mini-teentjes of –handjes van je baby: superlief én origineel! Nog op zoek naar ideeën? Bekijk onze tips voor de mooiste babyfoto’s!

En mogen we je nog een laatste tip geven? Zorg dan voor een origineel tekstje dat recht uit jullie hart komt. Iets grappigs, iets liefs, … kortom: een tekstje dat spontaan een glimlach op je gezicht tovert!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van een prille tiener en een zoontje van 3 jaar, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things'! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend mee bezig voor Tadaaz. Het overbrengen van emoties is wat ons drijft. Bij Tadaaz geloven we in de magie van unieke momenten… Creative cards for happy moments! En ik ben blij dat dat net mijn job is!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *