De 5 hipste geboortekaarten!

Jij bent op zoek naar hét hipste geboortekaartje voor je mini-me? Wij hebben een nieuwe collectie vol toffe designs! Van ecolook tot aquarel, alles kan tegenwoordig!
De hipste geboortekaarten hebben we op een rijtje gezet. Zo maken we het jou een stuk gemakkelijker 😉

De ecolook!

De ecolook is helemaal in tegenwoordig. Het is simpel maar tegelijkertijd super hip! De goudfolie maakt het geheel net dat tikkeltje feestelijker waardoor de komst van je kleintje op een prachtige manier wordt aangekondigd! Leuk om als doopsuiker te geven en iets wat super goed past hierbij zijn de potloodkokertjes! De kindjes die je kleintje komen bewonderen zullen met een nog grotere glimlach naar huis gaan!

hip geboortekaartje in ecolook

Degradé effect!

Waw, dit kaartje straalt power uit! Een echt leuk kaartje om de komst van je kleine meid of jongen mee bekend te maken. Het degradé effect in pastel kleuren is super hip in combinatie met de gouden letters.
De geometrische accenten aan de binnenkant maken het geheel super trendy, echt iets van deze tijd! Maak je doopsuiker in dezelfde stijl en vul een glazen potje met snoepjes in verschillende kleuren. Zorg ervoor dat de snoepjes hetzelfde effect geven als de kaart en kijk wat een prachtig geheel!

hip geboortekaartje met degradé effect

Houten accent

Mag er een tof accent op het kaartje? Dit houten opplakmotief is een erg originele touch aan jullie geboortekaart! In combinatie met zachte pastelkleuren zorgen jullie voor een origineel totaalplaatje.
Ontdek ook de andere houten opplakmotiefjes en kleuren! Past ook perfect bij onze matchende stoffen zakjes voor de doopsuiker! Kom origineel uit de hoek met deze schattige geboortekaart.

hip geboortekaartje met vosje

Less is more!

Dit leuke kaartje met gouden hartje en stipjes is een voorbeeld van less is more. Een super simpel maar echt prachtig kaartje. Het strakke design wordt doorbroken door het hartje in goudfolie.
Een supercombinatie die het geheel heel hip en trendy maakt. Het gouden accent zorgt trouwens voor een originele touch aan jullie geboortekaart.
Heel leuk om het gouden accent van de hartjes door te trekken tot in de doopsuiker. Kies bijvoorbeeld voor de gouden blikken doosjes! Succes verzekerd met dit leuke geheel.

hip geboortekaartje met gouden hartje

Aquarel

Iets wat we tegenwoordig ook weer meer en meer zien, is de aquarelstijl! Van aquarel bloemen tot moderne spatten, het hoeft echt niet meer ouderwets te zijn. Het kleur van de aquarel kan meteen verklappen of jullie een zoontje of dochter gekregen hebben. Niets mis met klassiek blauw voor een zoontje of roze voor een meisje :).
Combineer met de hoge witte snoepdoosjes voor een klassiek maar hip geheel!

hip geboortekaartje met aquarel en silhouet

Er zit vast een kaartje tussen dat jullie hart sneller doet slaan. Aan jullie om de leukste combinaties te creëren en jullie eigen toets eraan te geven!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *