5x creatief met bloemen op jullie trouwfeest!

Jullie trouwfeest moet natuurlijk de gezelligste en meest speciale zijn. Niet alleen jullie vrienden en familie, maar ook de inrichting van jullie trouwfeest spelen daarin een rol.  Bloemen op jullie trouwfeest zorgen voor een nog magischer totaalplaatje. Wij helpen je alvast op weg met enkele creatieve ideeën!

inspiratie voor bloemen op jouw trouwfeest!

Originele cocktails met bloemen

Dat er volop gegeten en gedronken zal worden daar is geen twijfel aan. Maar hebben jullie al eens gedacht aan iets origineler dan een glas cava? Cocktails waarin bloemen worden verwerkt geven net dat tikkeltje meer magie aan jullie feest. Ze zijn ook ideaal om de BOB’s en BOBettes een creatieve mocktail te kunnen voorschotelen, dat is toch iets anders dan dat saaie glas fruitsap! Zo maken jullie iedereen blij!

gebruik ook bloemen in jouw cocktails op je huwelijksfeest
Pinterest

Flower fotowall

Altijd leuk om een herinnering te kunnen meegeven aan de gasten.  Geef ze de kans een toffe foto te maken voor jullie eigen fotowall gemaakt uit jullie favoriete bloemen. Polaroidcamera erbij en klaar! Een tastbare herinnering van jullie Happy Moment is goud waard. Klaar om grappige foto’s te maken met familie, schoonfamilie en vrienden? * 1… 2… 3… SMILE!*

leuke fotowall in bloemenstijl als achtegrond voor jouw trouwfeestsoto's!
Pinterest

Verwerk bloemen in de taart

Het aansnijden van de taart is toch één van de hoogtepunten van de avond.
De taart mag dus ietsje meer zijn dan gewoon een simpele witte taart; ook hier kunnen bloemen een vrolijke en originele toets zijn op jullie trouwfeest! Er bestaan genoeg eetbare bloemen die voor die extra touch kunnen zorgen. Bijvoorbeeld Oost-Indische kers,madeliefjes en zelfs lavendel zullen een originele en lekkere extra zijn op jullie taart!

verwerk mooie bloemen in jouw huwelijkstaart
Pinterest

Bloemenmeisjes en -jongens

Bloemenmeisjes- en jongens zorgen voor de meest schattige momenten op jullie speciale dag. Ze mogen er dan ook zo bloemig mogelijk uitzien! Een bloemenkrans in het haar voor de meisjes, een leuke bloemenhoed voor de jongens… mogelijkheden genoeg! Geef de bruidskindjes een mandje met bloemblaadjes die ze mogen rondstrooien in het gangpad om het gebeuren nog magischer te maken. Ook bij het buitenkomen van de kerk kunnen bloemblaadjes een origineel alternatief zijn voor rijst. Tip voor de bridesmaids! 😉

maak van jouw bruidskindjes de allerbloemigste!
Pinterest

Tover jezelf om in een prachtige bloemenbruid

Kies voor je eigen trouwlook zelf  voor een bloemige  toets! Misschien raak je wel verliefd op een trouwkleed met bloemen in verwerkt of kan de kapster jou overtuigen om te gaan voor een bloemenkrans in je haar? Durf uitkomen voor jouw bloemenobsessie! Laten we het voornaamste niet vergeten: het bruidsboeket. Wees origineel en zoek de mix van bloemen die het best bij jou past!

tover jezelf om in een echte bloemenbruid
Pinterest

Nu heb je veel inspiratie opgedaan voor het trouwfeest zelf. Maar de gasten moeten natuurlijk op de hoogte gebracht worden. Wil je de bloemen graag doortrekken op jouw uitnodigingen? Bij Tadaaz is er een ruim aanbod aan originele uitnodigingen om de gasten uit te nodigen op jullie bloemen trouwfeest!

elegante bloemenuitnodiging voor jouw trouwfeest

leuke bloemenuitnodiging voor jouw trouwfeest

mooie bloementuitnodiging voor jouw trouwfeest

Wil je nog een stapje verder gaan en kiezen voor een complete bohemian wedding? Check dan zeker onze blogpost vol tips om jouw trouwfeest om te toveren naar een bohochic feest.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *