Welke kledij voor de bruidskindjes kiezen?

De bruid is ongetwijfeld de ster van de huwelijksdag, maar ze kan moeilijk tegen de schattigheid van de bruidskindjes op. Kleine meisjes en jongetjes in schattige outfits die op je trouwfeest rondhuppelen zijn kortweg hartveroverend. Voorzie dus ook wat tijd in je voorbereidingen om de kledij voor de bruidskindjes te kiezen.

For girls only: dresscode voor bruidsmeisjes

Schattige kapsels voor bruidskindjes

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. De naam is niet zomaar ‘flowergirl’. Door kleine bloempjes te verwerken in het haar van je bruidskindje heb je ongetwijfeld succes. De kleine bloempjes zijn zeker net zo schattig als het meisje zelf. Gebruik een grote bloem om op een dotje te zetten of steek kleine bloempjes in een mooie vlecht. Ook een bloemenkrans is heel populair onder de kledij voor de bruidskindjes.

 

kledij voor de bruidskindjes haar meisjes

Bron: Pinterest

 

Outfits om van te smelten

Bruidsmeisjes zien er extra schattig uit in kledij in zachte tinten. Denk maar aan pastel roze, babyblauw of wit. Een goed idee is om deze kleren af te stemmen op het kleurenpalet van je huwelijksfeest. Een ongetwijfelde voltreffer is een kleedje, natuurlijk bestaan deze in alle vormen, kleuren en maten. De leukste en schattigste trends onder de kleedjes van bruidskindjes zijn kant en een tutu, deze twee trends vallen ook makkelijk te combineren. Het belangrijkste is dat het bruidsmeisje zich goed voelt in het kleedje en dat ze er goed kan in spelen. Want girls will be girls.

 

kledij voor de bruidskindjes

Bron: Pinterest

 

Kledij voor de bruidskindjes – boy edition

Suit and tie

Ook onder de kledij voor de bruidskindjes bij de jongens zijn lichte tinten heel populair. De preppy look past perfect bij het thema van elk trouwfeest. Denk maar aan een strikje, bretellen, een opgerolde broek en bootschoenen. Binnen 1-2-3 staat deze little big boss paraat om de bloemblaadjes voor het gelukkige koppel uit te strooien.

 

kledij voor de bruidskindjes jongens

Bron: Pinterest

 

Perfecte foto met de bruidskindjes

Nu de kindjes met hun nieuwe kleertjes op hun mooist staan is het perfecte moment om leuke foto’s te nemen aangebroken. Gebruik borden om een grappige boodschap op te schrijven en laat je gasten lachen. Ook deze leuke T-shirt met ‘ring security’ opschrift is ongetwijfeld een winnaar. Vereeuwig de mooie kledij voor de bruidskindjes met deze leuke en originele foto’s.

 

kledij voor de bruidskindjes foto

Bron: Pinterest

Zijn jouw eigen kindjes de bruidskindjes? Dan kan je ze op meerdere manieren betrekken bij deze speciale dag! Denk maar aan het tekstje voor op de trouwkaart, een lief berichtje over mama en papa die gaan trouwen. Of betrek ze in je trouwfoto’s! Hoe je dat kan doen, lees je hier.

Anna Coucke
Anna Coucke

Als laatstejaarsstudente is het belangrijk om tussen het schoolwerk door te genieten van de happy moments. Zo maak ik graag een halfuurtje vrij om met mijn hond te gaan wandelen of neem ik met plezier de fiets om kleine verplaatsingen te doen (als het zonnig is ten minste). Ook ben ik graag bezig met sociale media, maar niets laat mij zo breed lachen als een traditionele uitnodiging in de brievenbus. Dat kan geen enkele elektronische uitnodiging evenaren.

Artikelen: 42

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *