Geen idee welke uitnodiging te kiezen voor je 50ste verjaardag?

Vier je binnenkort je vijftigste verjaardag en ben je volop plannen aan het maken voor een knallend feest? Of hou je het liever sober met een intiem diner voor familie en goede vrienden? In beide gevallen heb je een uitnodiging nodig die past bij de manier waarop je deze mijlpaal viert. Geen idee welke kant je uit wil? Laat je door ons inspireren!

Verjaardagsuitnodiging én tafeldecoratie in stijl

Hou je van eenvoud en zoek je een neutrale, maar toch stijlvolle uitnodigingskaart? Ook daarin heb je allerlei mogelijkheden. Van een kaart met foto, touch of gold én het cijfer 50 tot een simpele dubbele kaart met enkele subtiele bloemen op de voorkant: beide kaarten zijn mooi in al hun eenvoud en zonder al te veel tierlantijntjes. Zo ben je er zeker van dat jouw 50ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaat. Nu nog een topper maken van dat feestje en iedereen zal het zich nog lang herinneren!

Wanneer je een diner op restaurant wil organiseren om op jouw vijftigste verjaardag extra hard te kunnen genieten, is de menu heel erg belangrijk. Je zult namelijk wel wat tijd spenderen aan tafel! Jouw gasten kunnen een goed menu van meerdere gangen en lekkere wijnen zeker appreciëren. Hier mag je gerust mee uitpakken op een mooie menukaart in de stijl van jouw uitnodiging en het ganse feest. Andere elementen om de tafel mee op te fleuren, kunnen gepersonaliseerde servetringen zijn, waarop je je gasten smakelijk eten wenst. Als jij liefst niet alleen bepaalt wie aan welke tafel zit maar ook welke plaats ze aan tafel innemen, dan zijn tafelkaartjes een must-have.

Met het overheerlijke menu, alle gepersonaliseerde tafeldecoratie en een leuk bloemetje, wordt het voor de gasten alvast aangenaam vertoeven aan tafel!

P.S. Als je geen leuke menu zou terugvinden in ons assortiment feest, kijk misschien ook even een kijkje naar de menukaarten voor huwelijk. Daar is ons assortiment extra groot!

Een verjaardagsfeest dat gaat knallen

Als je al vijftig jaar op onze aarde rondloopt, heb je ondertussen al heel wat watertjes doorzwommen. Je hebt ongetwijfeld al veel ‘Happy Moments’ mogen beleven. In de loop der jaren ben je ook veel veranderd, misschien wel van een stille jongen tot een zelfverzekerde carrière man of van een verlegen meisje tot super sociale huismoeder? Ook in je vriendenkring is er waarschijnlijk heel wat veranderd. De vriendenkring van jouw partner heeft je misschien nooit gekend in jouw jonge jaren. Daarom is het heel erg leuk om op deze leuke filmstrip uitnodiging nog eens de verschillende stadia van jouw leven kan doorlopen!

Het wordt waarschijnlijk wel even zoeken naar een leuke – en voor publicatie vatbare – kinderfoto maar je vindt er wel eentje! Daarna is een leuke trouwfoto of foto van jezelf als twintiger wel een leuk idee. Het derde fotootje is er ééntje van jou, zoals je vandaag bent, op je allerbest. Wauw, tot wat een prachtige man of vrouw ben je uitgegroeid!

Als het allemaal niet zo groots moet

Dat je deze mijlpaal niet onopgemerkt kan laten voorbijgaan, is een vaststaand feit! Maar als een groot of chique feest voor jou niet hoeft en je eerder een gezellig samenzijn belangrijk vindt, organiseer je misschien liever op een mooie zomeravond een drink of een barbecue.

Een goed wijntje, lekkere cocktails en eventueel een versnapering op de barbecue: daar heb je niet zóveel werk aan. Misschien kan je zelfs gewoon je partner in het werk steken en alles op jou laten afkomen? Wat dan natuurlijk éxtra belangrijk wordt, zijn de aanwezigen voor het vieren van je vijftigste verjaardag. Stuur hen daarom ook een passende tuinfeest uitnodiging.

Tip : op je uitnodiging vermelden dat ze warme kledij of een fleece dekentje meebrengen. Want op die gezellige zomeravonden kunnen de feestjes wel eens wat uitlopen…

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere
Artikelen: 33

17 reacties

 1. Hallo, ik heb voor mijn verjaardag een power point gemaakt en dit op cd-rom geplaatst, iedere gast heeft er zo eentje gekregen en ik heb veel positieve reacties gekregen; mijn thema is flower power en ik heb gevraagd of iedereen zich daarin kan verkleden. Op 17 àktober is het zover ben benieuwd

  • Wat leuk dat je je 50 ste verjaardag alvast aan het voorbereiden bent! Als jij zin hebt in een unieke reis, zou dat toch ideaal zijn om dat met een organisatie te doen die een begeleide reis aanbiedt. Zo kan je je droomreis maken, maar doe je het toch niet alleen. Alvast veel plezier met de voorbereiding van je verjaardag en van je reis!

  • Hey Mireille!

   Wauw super, je 50ste verjaardag is een hele speciale! Je kan heel wat inspiratie vinden op onze blog!
   Alvast een dikke proficiat 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *