Geboortekaartjes voor tweelingen: originele ideeën

Je bent zwanger! Dat nieuws op zich is al prachtig. Maar wanneer de gynaecoloog zegt dat er niet één maar twee hartjes kloppen is het dubbel geluk! Een tweeling krijgen is extra bijzonder en vraagt ook wat extra voorbereiding. Niet alleen heb je alle babyspulletjes dubbel nodig, ook het idee voor het geboortekaartjes voor tweelingen vraagt een andere aanpak. We helpen je graag op weg!

 

geboortekaartjes voor tweelingen

Het perfecte geboortekaartje voor tweelingen kiezen

Bij het kiezen van geboortekaartjes voor tweelingen is de eerste stap dat je moet bepalen of je al dan niet met een foto op het geboortekaartje wil werken. Zo’n schattige foto van jullie twee kleine wondertjes is natuurlijk heel bijzonder voor het geboortekaartje. Maar uiteraard is het geen must en kan je ook geboortekaartjes zonder foto kiezen.

Geboortekaartjes voor tweelingen met foto

Hoe schattig is het niet om dat allereerste kiekje van jullie twee kindjes samen te gebruiken op het geboortekaartje! Je kan hiervoor kiezen voor een geboortekaartje met 1 grote foto of een geboortekaartje met meerdere kleine foto’s. Helemaal volgens je eigen smaak.

 

Enkele tips voor  newborn foto’s zijn:

  • Zorg voor een rustige omgeving
  • Maak de ruimte goed warm
  • Neem foto’s van je kindjes net nadat ze gegeten hebben
  • Gebruik een neutrale achtergrond

Ideetjes voor geboortekaartjes voor twee meisjes

Kies je voor een geboortekaartje zonder foto? Kies dan voor een schattige manier om jullie twee prinsesjes aan te kondigen!

 

Een origineel geboortekaartje is bijvoorbeeld een tweeluikje met de namen van beide kleine meisjes erop! Een leuk en schattig motiefje maakt het geheel af! Hoe schattig zijn de twee kleine konijntjes trouwens?

 

Leuk geboortekaartje voor tweeling met hartjes,vogeltjes en wolkjes


Meisjes tweelingkaart

Voorbeeld geboortekaartjes voor een tweeling meisje en jongen

Om de komst van een meisje en een jongen aan te kondigen, heb je een bijzonder geboortekaartje nodig. Dit kaartje met een lieve uiltjes is hiervan een voorbeeld!

 

Tweelingkaartje met uiltjes


Tips voor geboortekaartjes voor twee jongens

Er zijn twee broertjes geboren! Dat leuke nieuws wil je natuurlijk met een origineel geboortekaartje voor tweelingen melden!

 

Dit kaartje met twee schattige wolkjes is perfect als geboortekaartje voor een jongens tweeling! De namen komen vooraan, in de mooie wolkjes, op de binnenkant is er plaats voor alle belangrijke details over jullie kindjes!

 

‘Die twee kleine kereltjes zijn om op te eten!’ Dat zal je zeker vaak horen van vrienden en familie die op bezoek komen. Dit origineel geboortekaartje met vlaggetjes is dan ook de perfecte keuze om de komst van jullie tweeling op een leuke manier aan te kondigen! Iedereen die het kaartje in de bus krijgt, zal staan popelen om jullie kleintjes te komen bezoeken!

 

Tweeling geboortekaart met wolkjes zilver


Tweeling geboortekaart vlaggenlijn met hondjes

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 163

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *