Moderne geboortekaartjes voor de nieuwe generatie

Iedere generatie heeft zijn eigen trends, gewoontes en technologieën waarmee ze opgroeien. Voor een groot deel van de huidige generatie ouders, Generation Y, is dat vooral (mobiel) internet, mobiele toestellen en social media. En juist die zaken zorgen voor een hele reeks nieuwe mogelijkheden voor je geboortekaartjes!

Met deze drie ideeën kan je als trotse ouder alvast de komst van je kindje op een gepaste manier aankondigen::

  • Lachen naar het vogeltje
  • Retro geboortekaartjes
  • Less is more!

 geboortekaartje foto selfie

Bron

Fotokaarten: Smile baby!

Generatie Y ofwel de huidige generatie twintigers is opgegroeid met internet, mobiele toestellen en social media. Onze genen zijn met andere woorden al wat gedigitaliseerd en daar plukken onze baby’s ongetwijfeld al de vruchten van vanaf hun geboorte. Met selfies zullen ze opgroeien, dus waarom start je er al niet vroeg mee? Je hebt in ieder geval meteen dé perfecte foto voor je geboortekaartjes!

Is je kleintje een trendsetter? Dan kan je misschien al voorbij de selfie denken aan knotsgekke poses die jouw foto ongetwijfeld zullen omzetten tot dé nieuwe trend! Planking & owling move over, it’s our time!

Volg ons op Pinterest!.

Retro blijft ongetwijfeld hip

Iedere generatie heeft zijn eigen definitie van ‘retro’. Logisch ook want wat voor ons retro is, daar groeiden onze ouders mee op. Het grote voordeel aan retro is dat het dus nooit ‘out of style’ gaat, integendeel: het wordt telkens in een nieuw kleedje gestopt. En als Generation Y aan retro denkt, dan denken ze aan de eerste spelconsoles, aan cassettes en gigantische televisies.

 

geboortekaartje modern retromoderne geboortekaartjes retro babykaartje

geboortekaartje modern retro 2moderne geboortekaartjes retro babykaartje auto

 

Focus op design – Less is more!

Als er iets is waar de huidige generatie op kickt, dan is het design. Een design waarbij het hele plaatje klopt, doet onze like-vinger meteen jeuken. ‘Less is more’ is dan ook een veelgebruikt mantra en dat zien we ook bij de moderne geboortekaartjes. Geen foto’s maar focus op oogverblindende fonts en kleuren waar je het spontaan warm van krijgt.

moderne geboortekaartjes design babykaartje naam 

moderne geboortekaartjes design babykaartje 

 

footer-geb21-benl

Geef hier jouw mening