Steek je suikerbonen in een modern jasje!

 originele doopsuiker 4

Hoewel er van iedereen een dubbelganger zou bestaan – ben jij de jouwe al tegengekomen? – zijn we toch allemaal uniek. Zo ook jullie kleintje. En om hem of haar op gepaste wijze voor te stellen, is een origineel geschenkje altijd gepast. Hulp nodig bij het kiezen van jullie doopsuiker?

 

Met origineel bedoelen we echt wel super origineel. Kies dus voor doopsuiker waar je zoon of dochter later fier op kan zijn en ontdek onze 3 out of the box ideeën! In combinatie met jullie hippe geboortekaartjes van jullie baby zullen vrienden en familie ongetwijfeld versteld staan.

Originele doopsuiker is niet altijd doopsuiker

Vroeger moest en zou het doosje doopsuiker gevuld zijn met suikerbonen. In 2019 is dat anders. ‘Doopsuiker’ kan vandaag de dag immers vanalles zijn: rotsjes, marshmellows, zuurtjes, lolly’s, potjes confituur en ja, zelfs een flesje bier gepersonaliseerd met de naam van je kleintje, … Je kan het bijna zo gek niet bedenken of het wordt als doopsuiker gebruikt.

Het moet trouwens niet altijd iets zijn om te eten of te drinken. Tegenwoordig zien we vaak ook sleutelhangers of kleine (gepersonaliseerde) gadgets zoals kleurpotloden of een schilderset.

 

Zo kan je naast je gewone doopsuiker ook persoonlijke cadeaus geven aan je beste vrienden en naaste familie. Voor de grotere groepen zoals collega’s blijft traditionele doopsuikerverpakking echter wel de ideale methode om het blije nieuws met iedereen te delen!

Out of the box doopsuiker verpakkingen

Als je bij suikerbonen denkt aan “saaie verpakking”, dan heb je het mis. Tegenwoordig kan je zowat alles naar smaak (en budget) personaliseren.

 

Tubes, plastic of metalen doosjes, wikkels voor chocoladerepen, snoepzakjes met gepersonaliseerd label of washandjes, Pringles potjes of Legoblokjes, bierglazen en –flesjes, enzovoort kunnen tegenwoordig ook voorzien worden van een nieuw etiket met daarop de naam (en evt. Het gewicht en lengte en de geboortedatum). Zo kan je dus altijd wel iets leuk en origineel doen!

 

Ook de gekende doopsuikerverpakking is geëvolueerd. Je doopsuiker uitdelen in een kubus met dezelfde stijl en kleuren als je geboortekaartjes? Dat kan! Het is bijvoorbeeld leuk om verschillende soorten en formaten met hetzelfde motief te combineren. Maak er één groot geheel van en ook de presentatie zal er super uitzien!

doopsuikerverpakking

En tot slot: een originele presentatie van je doopsuiker

Ten slotte moet je ook nog iets hebben om al dat moois en lekkers te etaleren. Dan komen de suikerbonen het mooiste uit! De afgelopen jaren werd er steevast gekozen voor een doopsuikerboom waar je dan de doopsuiker kon in hangen of kon onder zetten. Maar ook dat idee is aan vernieuwing toe. Maar jullie kindje is geboren dus dat mag iedereen weten! 

Doopsuiker presentatie is uiterst belangrijk want dit is meteen het eerste wat je gasten te zien krijgen bij het geboortebezoek. Ideaal is dus als je de stijl van jullie uniek geboortekaartje kan doortrekken in je doopsuiker presentatie. 

Bij Tadaaz kan je een leuke presentatiedoos kopen met bijhorende geboorteposters. Deze posters kunnen dan helemaal in dezelfde stijl als jullie geboortekaartjes. 

 


 

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Als jonge twintiger ben ik volop aan het dromen van mijn “perfect wedding”. Ik vind het magisch om nu al originele ideeën op te doen voor mijn grote dag.

Pinterest is mijn belangrijkste bron van inspiratie en de blog van Tadaaz is daarna het ideale forum om mijn passie met andere trouwers te delen.
Nu is het enkel nog wachten op het perfecte aanzoek …

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *