Unieke geboortekaartjes voor bijzondere kindjes

Er werden al vele geboortekaartjes in de brievenbus geschoven met het klassieke roze en blauw. Daar is natuurlijk niet mis mee, maar misschien is het eens tijd voor wat anders. Elk kindje is uniek, en daar moet het geboortekaartje dan ook bij passen. Met een kaartje kan je op vele manieren creatief zijn, bijvoorbeeld met de vorm, kleur,  foto en bedrukking. Het draait allemaal over je eigen voorkeur en hoe jij je kleine wondertje wil voorstellen aan de wereld. Ontdek hier enkele unieke babykaartjes:

Unieke vormen voor je babykaartjes

De meest opvallende manier om je te onderscheiden is met een speciale vorm. Deze ongewone vormpjes trekken beslist alle aandacht als ze op de kast staan bij de trotse oma en opa.

Tipi geboortekaartje met indianen vosje

Dit geboortekaartje is ongetwijfeld een pronkstuk in elke omgeving. Deze tipi geboortekaartjes hebben je vrienden en familie waarschijnlijk nog nooit in de brievenbus gekregen. Op de voorkant van dit uniek geboortekaartje staat een schattig indianen vosje samen met het de naam van jullie kleintje. Op de andere kant de details over waar de iedereen jullie wondertje kan bezoeken. En op het derde vlak is er nog plaats voor een persoonlijk accent, zoals een gedichtje, quote of foto.

 

Geboortekaart tipitent en indianenvosje

 

Hippe geboorte kaartjes met vintage muziek details

Deze vintage cassette en vinylplaat geboortekaartjes klinken als muziek in de oren. De klassiekers zijn in de originele vorm uitgesneden waardoor je bijna zou denken dat je ze echt kan laten afspelen. De retro look van de geboortekaartjes geven een onverwachte touch aan je geboorte aankondiging, wat het ook zo speciaal maakt.

 

Muzikaal vinylplaat kaartje

Muzikale cassette kaartje

 

Jouw geboortekaartje met 3D effect

Dit geboortekaartje met een bewegend motiefje is de perfecte mix tussen het klassieke en unieke.  De zachte kleuren van het kaartje en het trendy design van het middenstuk zorgen voor een origineel accent op het anders klassieke geboortekaartje.

 

Dit vlaggenlijn kaartje maakt van de geboorte een feestje!

De komst van je nieuwe baby’tje vraagt om een feestje, daar mag een vlaggenlijn dus niet op ontbreken! Op dit kaartje heb je veel plaats om creatief te zijn. Zet op een vlagje de naam van je kleintje, op de andere vlagjes heb je plaats voor een leuke quote of extra informatie, ook een tekstje van grote broer of zus mag niet ontbreken.

 

Muntgroen vlaggenlijn geboortekaartje jongen

Schattig geboortekaartje met draaimotiefje

 

Unieke afwerking van je geboortekaartjes

Goudfolie die schittert

Een kaartje met een touch of gold is altijd een succes. Op deze geboortekaartjes staat de naam van je kleine wolkje te blinken in prachtige goudfolie. Combineer met roze of blauwe accenten om het wat zachter te maken. Omdat deze kaartje speciaal op maat gemaakt worden krijg je de gepersonaliseerd cliché er zomaar bij.

 

Unieke kaart met letter en naam in goudfolie

Geboortekaart met stipjes en naam in goud

 

 

Ontdek alle geboortekaartjes >

 

footer-geb21-benl

Geef hier jouw mening